Fetasantfeliu presentarà L'Anuari 2018 aquest dimecres a Els Pagesos

Per cinquè any consecutiu, presentem aquesta publicació que, en més de 80 pàgines, recull l'any en notícies, imatges, entrevistes, infografies i anàlisi

Des de Fetasantfeliu apostem un any més per publicar L'Anuari en paper. Una publicació de 84 pàgines que recull els fets més destacats de l'any, complementats amb imatges destacades, infografies, entrevistes i articles d'anàlisi. 

En un any passen moltes coses i des de Fetasantfeliu procurem explicar-vos-ho pràcticament cada dia a través del web. Però ens agrada el paper i per això un cop l'any ens fa il·lusió publicar L'Anuari, que aquest any arribarà a la cinquena edició. La publicació la presentarem dimecres 19 de desembre a les 20h, en un acte a Els Pagesos.

Mr Bernad és l'artista de la portada d'enguany

L'Anuari és una publicació a tot color que acosta l'actualitat santfeliuenca d'enguany a través d'un disseny atractiu amb un pes destacat de la imatge, tant amb la selecció fotogràfica de les galeries d'imatges de Fetasantfeliu com amb infografies sobre diverses dades de la ciutat.

La portada és un dels valors afegits i toc artístic de L'Anuari, que cada any és a càrrec d'un artista santfeliuenc. Aquest any ha estat Mr Bernad, qui ha fet una obra creada especialment per l'ocasió.

L'estructura de l'edició d'enguany es manté similar a la de les últimes edicions: una cronologia que recull les notícies més destacades de cada mes i l'espai "fets i gent", sobre temes que han estat rellevants aquest any a la ciutat, un apartat de dades de Sant Feliu amb infografies d'Anna Brugués i una selecció d'entrevistes i reportatges de l'any.

Una presentació que vol ser un espai de trobada

La presentació de L'Anuari serà dimecres 19 de desembre, en un acte a la sala Els Pagesos a les 20h. L'acte té un caràcter festiu i vol ser també un espai de trobada amb els socis i lectors de Fetasantfeliu, per compartir inquietuds i complicitats i posar-nos cara, més enllà del dia a dia digital. Per això, us convidem a venir dimecres a la presentació i així agraïr-vos el vostre suport al diari.

L'entrada és lliure i el preu de l'Anuari és de 15 euros. Si en voleu un exemplar, però no podeu venir, també el podeu reservar escrivint-nos a redaccio@fetasantfeliu.cat. Després de la presentació, es vendrà a la llibreria Ossó.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat