Lleuger descens de l'atur registrat al novembre a Sant Feliu

És el tercer mes consecutiu de baixades: aquest mes la desocupació s'ha reduït en 21 persones

L'atur registrar es redueix un mes més a Sant Feliu. Al novembre ha estat un descens lleuger, en concret de 21 persones respecte a l'octubre, tal com indiquen  les xifres de l'Observatori de Treball de la Generalitat. Ara són 1.925 les que busquen feina a través de les oficines d'ocupació. En comparació amb el mateix mes de l'any passat, l'atur s'ha reduït en 184 persones.

Aquest és el tercer mes consecutiu de baixades de l'atur registrat a Sant Feliu, que mantenen la tònica a la baixa de la primera meitat de l'any, en què per primer cop en deu anys s'ha baixat de les 2.000 persones inscrites a les llistes d'atur. El rècord va ser al juny, amb 1.859 persones inscrites a les oficines d'ocupació.

Novembre ha estat també un mes de descens de l'atur registrat al Baix Llobregat, on s'ha reduït en 308 persones, la qual cosa situa el total de persones que busquen feina a través de les oficines d'ocupació en 39.941. En el conjunt de Catalunya, en canvi, l'atur registrat al novembre ha crescut lleugerament en 3.208 persones i situa en 394.400 el nombre de persones inscrites a les llistes de desocupació.

Sis persones comencen plans d'ocupació

L'Ajuntament ha engegat recentment dos plans d'ocupació que donen feina a sis persones: cinc auxiliars administratius i un arquitecte tècnic. Les contractacions s'emmarquen dins el Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Municipals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Els auxiliars administratius s'han incorporat en els departaments de Govern Obert i Serveis Generals, Drets de la Ciutadania, Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica i Gerència. L'arquitecte tècnic treballarà en el marc del Projecte de suport al servei de manteniment. Els contractes tenen una durada de nou mesos

Comentaris

Quin Riure
1.

El ajuntament contractant administratius i demés personal inútil per camuflar estadístiques... com es nota que venen eleccions. Visca les subvencions de la teta pública!

  • 7
  • 3

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat