Una fira d'economia social i solidària amb set projectes cooperatius

Es farà aquest dissabte al matí a la Plaça de la Vila i hi participaran Som Energia i Fiare, a més de propostes de segell local com Coopera Sant Feliu, CineBaix i Fetasantfeliu

L'associació Coopera Sant Feliu i el Comitè de Defensa de la República de Sant Feliu (CDR) han organitzat conjuntament per aquest dissabte al matí a la Plaça de la Vila una fira d'economia social i solidària, per donar a conèixer projectes de diferents cooperatives.

En total, seran set cooperatives les que tindran un espai a la fira i que també presentaran els seus projectes i oferiran informació. N'hi haurà tant de propostes santfeliuenques com d'altres d'àmbit nacional. Hi participaran Som Energia, que aposta per un model energètic coopartiu; Fiare i Coop 57 com a representants de banca ètica; i PACA, de fruita i verdura ecològica i de proximitat.

En clau santfeliuenca, hi haurà Coopera Sant Feliu, que també coorgantiza la Fira i que aposta per l'habitatge cooperatiu i per promoure el cooperativisme a la ciutat, CineBaix, el cinema de Sant Feliu autogestionat per una cooperativa que compta amb més de 600 socis i sòcies, i el diari digital Fetasantfeliu.

Fetasantfeliu, present a la fira

El diari digital Fetasantfeliu està gestionat per la cooperativa de socis i sòcies b, representats per un Consell Rector. La cooperativa va arrencar fa deu anys i el diari digital va néixer el 2010. Des de llavors s'ha consolidat com un mitjà de referència a la ciutat alhora que manté l'essència del cooperativisme, potenciant el periodisme cooperatiu així com l'organització de cicles i propostes diverses, més enllà del dia a dia d'un diari digital.

La Fira d'economia social i solidària s'havia de celebrar al maig, però es va cancel·lar per la pluja. Finalment es farà aquest dissabte, de 10.30h a 14.30h a la Plaça de la Vila i en cas de pluja es faria a la Sala Ibèria.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat