Una rosa per lluitar contra l'Alzheimer

Amics de les Roses ofereix al públic la 'Rosa Pasqual Maragall' i els beneficis seran per la Fundació Pasqual Maragall per la recerca contra l'Alzheimer

L'associació Amics de les Roses posa a la venda la "Rosa Pasqual Maragall", en benefici per a la Fundació Pasqual Maragall, dedicada a la investigació contra l'Alzheimer. La rosa es va presentar a l'Exposició Nacional de Roses del 2017 i durant aquest temps l'entitat l'ha estat reproduïnt. I ara ja es pot oferir la nova creació al públic.

La rosa ‘President Maragall’ és fruit del creuament entre les roses ‘Perla negra’ (pare)  x  ‘Chrysler Imperial ‘ (mare). De color vermell amarant, té més de 40 pètals i poncelles altes i apuntades. A més, és una rosa força olorosa, amb un perfum de rosa clàssic.

Per encarregar-la, es poden fer comandes a santfeliu@amicsdelesroses.cat. A més, l'Associació Amics de les Roses serà aquest diumenge al Mercat de Nadal que es farà a la plaça de la Vila, on també podreu trobar la rosa solidària Pasqual Maragall. El preu és de 12 euros.

La iniciativa forma part de la campanya d'Amics de les Roses 'Roses contra l'oblit'. Tots els beneficis d'aquesta venda són destinats al projecte d'investigació científica per a la prevenció de l'Alzheimer de la Fundació Pasqual Maragall. La Fundació es va crear el 2008 després que l'expresident de la Generalitat i alcalde de Barcelona fos diagnosticat d'Alzheimer.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat