Propostes santfeliuenques per un cap de setmana nadalenc i solidari

Sant Feliu viurà tres dies de cites nadalenques: concerts a l'Ateneu, activitats per la Marató i Mercat de Nadal

Falten deu dies per Nadal, però aquest cap de setmana arriben les primeres cites nadalenques de Sant Feliu. Fem un cop d'ull 

Dies de concerts: corals, Banda simfònica i Big Band

L'Ateneu ha organtizat per aquest divendres a les 20h el tradicional concert de Nadal amb les corals de l'enitat: la infantil Tic Tac, el cor 685, la coral Crescendo, el Cor de l'Ateneu i Dones amb Veu. Serà a la sala d'actes de l'Ateneu i el preu de l'entrada és 3 euros i recaptació d'aliments per la Creu Roja. Per diumenge han programat també un concert a les 12 del migdia amb la ContraBaix Big Band. L'entrada també costarà 3 euros i es recolliran aliments per la Creu Roja. D'altra banda, dissabte a les 18h hi haurà concert de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses a l'Auditori del Palau Falguera. 

Vermut, Dance2Express i passes de gegant per la Marató de TV3

Diumenge se celebra la Marató de TV3, que aquest any es dedica a la lluita contra el càncer. A Sant Feliu s'han organitzat diferents activitats per sumar-s'hi. La primera serà dissabte al migdia, amb un vermut amb rumba i concert solidari als jardins del Palau Falguera, organitzat per la Comissió de Veïns i Veïnes del carrer Joan Maragall. Diumenge al matí es faran dues activitats paral·leles: de 10h a 14h al Casal de Joves hi haurà Dance2Express, amb Blackout, una activitat a partir de 12 anys, i a la Plaça de la Vila es farà la tradicional "Fem una passa de gegant per La Marató de TV3", organitzat per la colla de Geganters i Geganteres de l'ACF i Gegants de la ciutat.

Mercat de Nadal diumenge a la Plaça de la Vila

Durant tot el matí de diumenge s'instal·larà a la Plaça de la Vila el Mercat de Nadal, on es podran comprar tota mena de plantes, flors i arbres de Nadal. També hi haurà parades d'objectes d'artesania solidària i de comerç just, regals, i dolços nadalencs. Una de les propostes serà la del món de la rosa, amb l'Associació Amics de les Roses que oferiran objectes artesans, com sabó, melmelada, encens o ambientadors creats a partir de roses, a més de la Rosa 'Pasqual Maragall'. El Mercat de Nadal és una iniciativa de l'Associació Amics de les Roses, l'Associació per al Foment de l'Amistat entre els Pobles (AFAP) i REMARE, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Tres fires: Somiatruites, d'economia social i de solidaritat

Aquest cap de setmana també s'han organitzat diferents fires a la ciutat. Dissabte a partir de les 11h n'hi haurà una de solidària que organitza l'escola Miquel Martí i Pol i també dissabte a les 11 al pati interior de l'Ateneu es farà la Fira Somiatruites, amb parades d'artesania. D'altra banda, dissabte al matí Coopera Sant Feliu i el CDR han organitzat també una fira d'economia social i solidàira a la Plaça de la Vila.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat