La cara més solidària del Quinto de Nadal

La 7a edició d'aquest esdeveniment destinarà part dels beneficis a un projecte santfeliuenc. Es poden presentar propostes fins el 20 de desembre

El Quinto de Nadal arriba enguany a la 7a edició i convoca per tercer any consecutiu un concurs solidari per promoure projectes santfeliuencs. L'esdeveniment, que organitzen conjuntament l'Esplai Sant Llorenç i de l'Agrupament Escolta Nostra Dona de la Salut (el Cau), es farà el dissabte 29 de desembre a la Sala Ibèria.

Aquest serà el tercer any que part dels beneficis del Quinto de Nadal es destinaran a un projecte que es dugui a terme el 2019 a Sant FeliuL'objectiu és promocionar la participació ciutadana i la implicació social a la ciutat.

L'import de l'ajut previst és de com a mínim 500 euros, però la xifra podria variar depenent del benefici que hagi obtingut l'organització del Quinto de l'any anterior. En cas que no es rebés cap sol.licitud, el Quinto de Nadal decidirà a quina entitat, obra social o projecte destina l'import de l'ajut. El termini per presentar projectes està obert fins dijous que ve, 20 de desembre, i es poden consultar les bases completes per participar-hi aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat