Christina Rosenvinge actua diumenge a Els Pagesos amb entrades esgotades

El concert forma part de la primera edició del Club Circuit, que apropa grans noms del món de la música a sales de petit format

Concert de la cantautora Christina Rosenvinge aquest diumenge a Els Pagesos. Un dels grans noms de l''indie' espanyol actuarà a la sala santfeliuenca en el marc de la primera edició del Club Circuit, un cicle de concerts que vol apropar grans noms del món de la música a sales de petit aforament. Les entrades per assistir-hi es van esgotar una setmana abans de l'actuació.

Rosenvinge és l'única artista espanyola que pot presumir d'haver sobreviscut al pop adolescent i haver consolidat una carrera potent. Més enllà del popular hit Hago ¡chas' Y aparezco a tu lado, Rosenvinge compta amb una llarga i variada trajectòria de més de tres dècades. A Els Pagesos presentarà el seu últim disc, Un hombre rubio, publicat aquest 2018, on a més s'ha responsabilitzat també de la producció. Un dels escenaris on l'ha presentat va ser al maig al festival Primavera Sound.

Aquest desembre la cantautora està actuant en sales de petit aforament, ahir dijous va actuar a Nota 79, a Barcelona, avui divendres al Depósito Legal de L'Hospitalet i diumenge ho farà a Sant Feliu, a Els Pagesos. Les entrades ja estan esgotades i el públic afortunat podrà disfrutat d'un concert en petit format diumenge a les 19h.

El concert forma part del Club Circuit, organtizat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), que a Sant Feliu compta amb dues sales: Milenio i Els Pagesos. Precisament al novembre es va fer també un altre concert a Milenio amb David Carabén, líder de Mishima. Una altra sala del Baix Llobregat que forma part de la iniciativa és La Masia de Sant Boi, on aquest dissabte actuen Marcel Lázara i Júlia Arrey.

Comentaris

josep coca sant feliu de llobregat
2.

Perdoneu he repetit un esdevinement.
L´altre es:

http://santfeliumusic.blogspot.com/2018/12/dilemia-la-sala-els-pagesos.html

  • 1
  • 0
josep coca (J&J Produccions) sant feliu de llobregat
1.

Sino us sap greu m´agradaria afegir dos esdeveniments musicals més:

http://santfeliumusic.blogspot.com/2018/12/1er-sant-feliu-rocking-festival.html

http://santfeliumusic.blogspot.com/2018/12/1er-sant-feliu-rocking-festival.html

Gràcies

  • 2
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat