El PSC denuncia la pintada d'Arran a la façana de la seva seu

La de Sant Feliu és una de les que van aparèixer ahir dimarts en 14 seus dels socialistes

La seu del PSC de Sant Feliu és una de les 14 que va aparèixer ahir dimarts al matí amb pintades d'Arran i Endavant, organitzacions de l'esquerra independentista, on es pot llegir "21-D. Tombem el règim", en referència al Consell de Ministres que es farà aquest divendres a Barcelona.

Davant d'aquest atac a la seu, la secció local dels socialistes ha presentat denúncia als Mossos d'Esquadra. És la tercera vegada aquest any que apareixen pintades a la seu del PSC. A finals de gener es va tapar amb pintura negra el rètol on posa PSC i Sant Feliu de Llobregat, a més de pintar un espiral i una "a" anarquista a les parets del costat del local.

El portaveu del PSC, Javier Molina, ha apuntat que al febrer també van aparèixer pintades de llaços grocs a la seu del local, ubicat al carrer Roses. A més, al maig també es va trencar el rètol on s'hi poden llegir les sigles del partit socialista.

L'atac vandàlic d'aquesta setmana ha estat generalitzat a diferents seus socialistes del Baix Llobregat, també n'hi han hagut a Castelldefels, Esplugues, Gavà, Molins, el Prat, Sant Boi, Sant Joan Despí, Sant Just, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, a més d'en dues seus de L'Hospitalet i Badalona. Totes s'han denunciat als Mossos d'Esquadra.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat