Willy Toledo participarà dissabte a CineBaix en un cinefòrum sobre la pel·lícula "El Rey"

És un dels actors protagonistes de la pel·lícula d'Alberto San Juan i Valentín Álvarez, sobre la història recent d'Espanya i la figura del rei Joan Carles I

L'actor Willy Toledo serà aquest dissabte a Sant Feliu, per participar a un cinefòrum a CineBaix sobre 'El Rey', dirigida per Alberto San Juan i Valentín Álvarez i protagonitzada pel mateix Toledo. La pel·lícula se centra en la història recent d'Espanya amb protagonistes com el rei Joan Carles I, Adolfo Suárez, Felipe González, Carrero Blanco o Puig Antich, entre d'altres personatges clau de la Transició espanyola. El Rey proposa una visió diferent de les últimes dècades del segle XX en l'àmbit polític i econòmic a Espanya.

El punt de partida d'El rey és el 2014, amb l'abdicació de Joan Carles I i a partir d'aquí retrocedeix fins al 1948 quan, amb 10 anys, arriba per primera vegada a Espanya. La pel·lícula pretén desmitificar la figura del monarca, a partir de diferents malsons en què, en l'epíleg de la seva vida, rep la visita dels seus fantasmes. Uns fantasmes que són des de Franco fins a Adolfo Suárez, Puig Antich o Juan Luis Cebrián.

El film es basa en el muntatge teatral que han protagonitzat durant dos anys Alberto San Juan, Willy Toledo i Luis Bermejo al Teatro del Barrio de Madrid. Estrenada aquest mes de desembre, a partir de divendres es podrà veure a CineBaix i dissabte comptarà amb l'actor Willy Toledo com a convidat especial per participar en un cinefòrum sobre la pel·lícula, en una sessió a les 19.30h. Les entrades es poden comprar de manera anticipada aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat