Regaleu l'Anuari per Nadal!

Una publicació en paper que recull l'any en més de 80 pàgines, en notícies, imatges, entrevistes, infografies i anàlisi. El podeu comprar a L'Ossó o diumenge al matí a la Plaça de la Vila

  • Podeu comprar L'Anuari 2018 a Libreria Ossó i Carlin
    Podeu comprar L'Anuari 2018 a Libreria Ossó i Carlin
  • Dimecres es va fer la presentació de L'Anuari a Els Pagesos / Foto: Marc Rius
    Dimecres es va fer la presentació de L'Anuari a Els Pagesos / Foto: Marc Rius
  • Aquest es el cinquè Anuari de Fetasantfeliu / Foto: Marc Rius
    Aquest es el cinquè Anuari de Fetasantfeliu / Foto: Marc Rius

L'Anuari de Fetasantfeliu és una publicació a tot color que resumeix l'any amb notícies, fotos, infografies i anàlisi. Aquest 2018 hem publicat la cinquena edició d'aquest projecte que ens fa il·lusió compartir amb socis i lectors del Feta. Dimecres el vam presentar en un acte festiu a Els Pagesos, però si no vau poder venir dimecres però voleu fer-vos amb un exemplar de L'Anuari, el podeu trobar a la llibreria L'Ossó. El preu de l'Anuari és de 15 euros. A més, aquest diumenge 23 el podreu comprar a la parada que posarem l'equip de Fetasantfeliu a la Plaça de la Vila.

La presentació va comptar amb la intervenció del periodista santfeliuenc Pere Bosch, que va destacar el paper dels mitjans de proximitat i com permeten aterrar realitats i problemàtiques que afecten arreu del país a escala local. 

A més, també va intervenir Judit Espert, membre del Consell Rector, que va fer un repàs al projecte de Fetasantfeliu durant aquest any, la periodista Carme Verdoy, que va presentar el contingut i el propòsit de L'Anuari i el president de la cooperativa, Jordi Ferrer, que va agraïr a col·laboradors, socis i lectors pel suport al projecte.

Una mirada global a Sant Feliu aquest 2018

L'Anuari vol ser una aproximació a l'actualitat santfeliuenca d'aquest 2018 a través d'un disseny atractiu amb un pes destacat de la imatge, tant amb la selecció fotogràfica de les galeries d'imatges de Fetasantfeliu com amb infografies sobre diverses dades de la ciutat i la il·lustració de Martí Viladomat. L'Anuari inclou una cronologia que recull les notícies més destacades de cada mes i l'espai "fets i gent", sobre temes que han estat rellevants aquest any a la ciutat, a més del reportatge i l'entrevista de l'any, i un apartat especial dedicat als 10 anys de la cooperativa Sant Feliu Viu, que gestiona el diari. 

A més, es manté el bloc d'opinió amb anàlisi i reflexions sobre temes diversos que han marcat l'any a la ciutat, com l'habitatge, la convivència o el context preelectoral. Han escrit articles Helena Trias, Arnau Picón, Anna Cobo, Joan Oñate, Andreu Carpi, Rosa M. Maristany i Jordi Ferrer. La portada és un dels valors afegits i toc artístic de L'Anuari. Cada any és un artista santfeliuenc qui rep l'encàrrec d'il·lustrar la coberta. Aquest any ha estat Mr Bernad, que ha fet una obra creada especialment per l'ocasió, tant a la coberta com amb la contracoberta.

L'Anuari és una publicació elaborada per Fetasantfeliu, coordinat per la redactora Carme Verdoy i amb la col·laboració de l'equip de Consell de Redacció: Mireia Amigó, Judit Espert, Roger Carbó, Jordi Ferrer, Marc Rius i Anna Rovira. La maquetació i disseny és a càrrec de l'estudi Kocori.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat