Pastorets gairebé centenaris i en plena forma

La popular tradició nadalenca es podrà veure al Centre Parroquial per Nadal, Sant Esteve i el cap de setmana

  • Assaig general dels Pastorets / Foto: Joan Mallofré
    Assaig general dels Pastorets / Foto: Joan Mallofré
  • 96 anys dels Pastorets / Foto: Joan Mallofré
    96 anys dels Pastorets / Foto: Joan Mallofré

Com cada any, durant les festes de Nadal, al Centre Parroquial es representa l’obra nadalenca per excel·lència: Els Pastorets, de Folch i Torres. La companyia Enric Borràs farà quatre actuacions durant les dates de nadal, el 25, 26 i 29 de desembre a les 19:30h i el dia 30 de desembre a les 18h.

En els últims anys la direcció d’Els Pastorets s’ha anat rejovenint per donar uns nous aires a l’espectacle, i com sempre s’espera, noves sorpreses i riures del públic. Aquest any els dirigeixen Anna Herrero i Aleix Morales, amb Roger Martí d'ajudant de direcció i el repartiment és molt jove, en la línia dels últims anys.

Aquest any fa 96 anys que Els Pastorets de Folch i Torres es representen a Sant Feliu. La primera vegada va ser el 26 de desembre de 1922 i des de llavors que hi ha haugt funcions cada any pràcticament sense interrupció. Les entrades es podran comprar anticipades els dies 27 i 28 i els preus són de 12 euros pel públic general i 10 pels socis del Centre.

Ara des de la companyia ja comencen a encarar els 100 anys d’Els Pastorets. Tal i com va explicar Joaquim Udina, de l’àrea de Teatre del Centre Parroquial, a Ràdio Sant Feliu, de cara al centenari estan preparant una pel·lícula de l’obra de teatre. Actualment estan buscant localitzacions reals de la ciutat, creant música pròpia i involucrant gent de la ciutat, fet que els fa molta il·lusió.

Podeu veure la galeria d'imatges de l'assaig general dels Pastorets aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat