La foto del ple

Comiat emotiu de la regidora M. Cinta Daudé, que tanca etapa a l'Ajuntament

La foto del ple complementa la crònica del ple amb la tria d'una imatge singular de cada sessió plenària. 

Per aquest mes, la foto del ple és M. Cinta Daudé, que dijous passat vivia el seu últim ple com a regidora d'ICV-EUiA i s'acomiadava, per motius personals, d'una etapa de 8 anys com a regidora i un total de 32 anys més vinculada a l'Ajuntament. La regidora de Promoció Econòmica va llegir una carta emotiva on repassava la trajectòria de tots aquests anys i agraïa el suport de companys i companyes, regidors, regidores i alcaldes. 

Daudé va acabar citant Llorenç Sans: "Què és el que estimo de Sant Feliu? Tot. Tot el que puc saber i com més sé, més creix el meu afecte". El comiat va anar acompanyat d'un llarg aplaudiment, amb tots els regidors i regidores drets. Tots van voler reconèixer la tasca de Dauder i la seva faceta personal i humana i li van adreçar paraules de comiat i afecte.

Al proper ple la substituirà Noèlia Fontana, que s'incorporarà al govern en els últims mesos del mandat. També en aquest ple es va poder veure una cara nova, M. Carmen Bravo, nova regidora de Ciutadans, que relleva Alex Cano.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat