Les 10 notícies més llegides de l'any

Un cop d'ull als temes que més han interessat els lectors aquest 2018: reportatges, successos, habitatge i temes culturals

1. L'acollida de menors no acompanyats a Sant Feliu (25 d'octubre)

El més llegit d'aquest any ha estat el reportatge que vam publicar sobre el centre Mirabolà, que acull menors estrangers no acompanyats. A l'octubre vam publicar aquest reportatge per saber com funciona el centre i el procés d'acollida, parlant amb la directora del Centre Mirabolà, Lucía López, i l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José. Al reportatge també vam parlar amb l'entitat Punt de Referència, que fa anys que es dedica des de Sant Feliu a acompanyar joves quan es fan majors d'edat.

2. Ensurt al pas a nivell (27 d'abril)

Una veïna de Sant Feliu de 82 anys va morir al maig, després d'haver quedat ferida lleu a l'abril després d'haver creuat el pas a nivell sense adonar-se que venia el tren.

3. 10 coses que heu de saber del carnaval a Sant Feliu (6 de febrer)

La celebració del carnaval desperta cada any moltes expectatives. La notícia amb el més destacat del carnestoltes, amb informació pràctica sobre la rua, les comparses, activitats infantils i el concurs de votació popular ha estat un dels temes més llegits de l'any a Fetasantfeliu.

4. L'Ajuntament cedeix a l'IMPSOL un solar i la tercera planta d'un edifici per construir-hi pisos de protecció oficial (8 de febrer)

L'habitatge preocupa la ciutadania i així ho demostra el fet que una de les notícies que més ha interessat l'últim any és aquesta. Un pas de l'Ajuntament al febrer per tirar endavant habitatge públic a Sant Feliu.

5. L'operació que va permetre que l'1 d'octubre es pogués votar a Sant Feliu (1 d'octubre)

Un any després de l'1 d'octubre, vam reconstruïr el relat de com es va aconseguir tirar endavant el referèndum a Sant Feliu a partir dels testimonis implicats en l'organització de l'1-O a Sant Feliu. Tot plegat a partir de quatre de les persones que van estar més implicades en l'organització de l'1-O que, per motius de seguretat, van preferir mantenir l'anonimat. 

6. CineBaix es converteix aquest mes de maig en un escenari de pel·lícula (4 de maig)

El barceloní Daniel M. Caneiro va rodar part de seva opera prima al cinema de Sant Feliu i es va fer una crida a qui vulgués a fer d'extra.

7. Repunt de robatoris a l'estiu (7 de setembre)

Els mesos de juliol i agost van incrementar els robatoris a l'interior d'habitatges. 

8. La demanda de més seguretat irromp a Sant Feliu amb ressò electoral i oposició antifeixista (5 de novembre)

Dues concentracions creuades el primer diumenge de novembre: una per reclamar seguretat i més policia, i una altra de resposta convocada per la Plataforma Antiracista i Antifeixista. A la de seguretat hi va participar el partit d'ultradreta Plataforma per Catalunya.

9. A presó dos joves per una vintena de robatoris a Sant Feliu en poc més de 24 hores (29 d'octubre)

Dos joves de 19 i 21 anys van ingressar a presó com a presumptes autors d'una vintena de robatoris en dos dies a Sant Feliu.

10. The Penguins, cap de cartell del Butifarrasound (12 de març)

Anunci del cartell del festival que es fa al maig per les festes de primavera, que es va acabar suspenent per la pluja.

Comentaris

Rovelló Estremera
1.

Novament queda acreditada la preocupació ciutadana envers la seguretat al municipi.

I l'Ajuntament, novament, en el seu món de la piruleta, les flors, i la fraternitat figaflor...

  • 5
  • 7

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat