El Pessebre Vivent amplia un dia les representacions al Palau Falguera

Calaix de Sastre acosta aquesta tradició nadalenca amb passis de les escenes de Nadal de dijous a diumenge

Un dia més de representacions del Pessebre Vivent a Sant Feliu. Aquest any es passa de tres a quatre dies i es podran veure passis de les escenes de Nadal del 27 al 30 de desembre al Palau Falguera. L'associació Calaix de Sastre organitza aquesta tradició nadalenca, que ja s'ha convertit en un clàssic de les festes nadalenques de la ciutat.

Es tracta d'un espectacle de llum i música que narra les escenes del naixement de Jesús, que es podrà visitar a Sant Feliu del 27 al 30 de desembre, en horari de 18h a 21h. També s'amplia, així, l'horari de representacions dels passis.

Per a Joan Lorenzo, portaveu de Calaix de Sastre, aquesta ampliació "significa la consolidació de la nostra activitat a la població com a eix vertebrador de la cultura popular catalana i com activitat atractiva per atraure nous visitants a Sant Feliu, però sobretot, el més important per a nosaltres és el reconeixement a la feina totalment voluntària de les persones que fem el Pessebre Vivent".

L'any 2017 més de 500 persones van assistir als passis programats.  A més, l'associació Calaix de Sastre forma part de l'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya  (ACPVC) que passarà a ser Federació abans de finals d'any. Calaix de Sastre esdevindrà membre fundador de la Federació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat