Escalfant motors per l'arribada dels Reis d'Orient amb el campament del patge Shelín

Els infants podran lliurar les cartes als Reis a l'emissari reial dijous a la tarda i divendres durant tot el dia als jardins del Palau Falguera. També hi haurà tallers, jocs i animació

 • El Patge Shelín recull les cartes als Reis / Foto: Marc Rius
  El Patge Shelín recull les cartes als Reis / Foto: Marc Rius
 • Dos dies de campament del patge Shelín / Foto: Marc Rius
  Dos dies de campament del patge Shelín / Foto: Marc Rius
 • L'any passat va recollir un miler de cartes / Foto: Marc Rius
  L'any passat va recollir un miler de cartes / Foto: Marc Rius
 • Foto: Marc Rius
  Foto: Marc Rius

L'esperada arribada dels Reis d'Orient es viurà intensament a Sant Feliu amb el campament de l'emissari reial, el Patge Shelín. Ja és una tradició que el patge més conegut de la capital del Baix Llobregat s'instal·li als jardins del Palau Falguera per rebre les cartes als Reis que els nens i nenes li volen lliurar. A més, el campament es completa amb tallers i activitats que s'han programat per dijous a la tarda i divendres durant tot el dia. 

L'assocació Calaix de Sastre organitza aquest campament conjuntament amb l'Ajuntament i el patrocini de DeBotigues, a més de la col·laboració de diverses entitats ciutadanes. L'obertura del campament serà dijous a les 17h i el primer dia estarà obert fins les 20h. Divendres l'horari serà d'11 a 14h al matí i de 16 a 20h a la tarda. L'any passat el patge va recollir més d'un miler de cartes dels nens i nenes de Sant Feliu.

La carpa del Patge s'instal·larà a la terrassa del Palau i al seu voltant es faran jocs, tallers i altres activitats adreçades al públic familiar, organitzades conjuntament amb els Amics de Sant Antoni Abat, l’Esplai Sant Feliu, Diversitat Lúdica i l’Esplai Sant Llorenç. Algunes de les propostes més destacades seran l'espectacle d’animació “En Rikus se’n va a la selva” a càrrec de Rikus, el conte de Nadal de Kids and Us divendres a les 11h, màgia amb Mag Dodó divendres a les 13h o l'exhibició dels Petardons i petardones de Can Calders, entre d'altres. També hi haurà mercat d'artesania i de pagès.

El Campament del Patge Shelín és una iniciativa que vol potenciar les figures de l’imaginari de Sant Feliu de Llobregat, el patge Shelín i el Carbonet, per consolidar la tradició santfeliuenca. El Patge Shelín és l'emissari reial santfeliuenc encarregat de guiar els Reis d’Orient pels carrers de la ciutat fins arribar a la plaça de la Vila el dia 5 de gener a la cavalcada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat