La cavalcada de Reis avança mitja hora l'inici del recorregut

Sortirà a les 17.30h del Palau Falguera i s'arribarà a les 20.30h a la Plaça de la Vila. El discurs dels Reis es farà des d'una haima a peu de plaça en comptes de fer-ho des del balcó

Sant Feliu ultima els detalls per viure la nit més màgica de l'any amb l'arribada dels reis d'Orient a Sant Feliu. Els jardins del Palau Falguera escalfen motors des d'aquest dijous amb el campament de l'emissari reial santfeliuenc, el patge Shelín, on s'han organitzat activitats familiars i on el patge Shelín recull les cartes als Reis dels infants.

Però el dia clau és la nit de Reis i la cavalcada de Ses Majestats, que enguany avança mitja hora l'inici del recorregut, s'iniciarà a les 17.30h. La cavalcada manté també les dues novetats que va estrenar l'any passat, com són la incorporació d'una nova carrossa del Carbonet i l'actuació de la coral Tic Tac a l'arribada dels Reis a la Plaça de la Vila.

A més, Sant Feliu s'ha afegit aquest any a la campanya #Baltasardeveritat que reclama que el Rei Baltasar sigui autèntic i no es pinti.

Discurs dels Reis a peu de plaça

El recorregut de la cavalcada serà el mateix que els últims dos anys, quan es va retallar el recorregut per agilitzar-la i es va evitar el pas per Mas Lluí. Així, començarà als jardins del Palau Falguera i des d'allà se seguirà per Sant Josep, Rupert Lladó, Falguera, Prolongació Falguera, Pins, Miquel Coll i Alentorn, Hospitalet, Constitució, Sànson, Europa, Picasso, Constitució, Santa Creu, Marquesa de Castellbell, Montejurra, Laureà Miró, Jacint Verdaguer, Pi i Margall i fins a la plaça de la Vila.

Un cop a la plaça de la Vila i després de l'actuació de la Tic Tac, les autoritats de la ciutat rebran els Reis d'Orient, i també hi participaran nens i nenes del Consell d'Infants. Una novetat d'aquest any és que el discurs dels Reis no es farà des del balcó de l'Ajuntament sinó des de la haima de la plaça de la Vila, un canvi que respon a la intenció de l'organització d'agilitzar la cavalcada. Després d'això, els Reis recolliran les cartes dels nens i nenes. 

 

Comentaris

Ana Sant Feliu de Llobregat
1.

Això de que per agilitzar no passi per Mas Lluí és la repera. Paguem impostos com tothom.

  • 3
  • 4

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat