Les festes de Nadal, en imatges

Cop d'ull a les galeries de fotos dels Pastorets, el campament del patge Shelín, el Pessebre Vivent o el Quinto de Nadal

Després de dues setmanes intenses, avui es posa punt i final a les festes de Nadal. Durant aquests dies, Sant Feliu ha viscut activitats tradicionals per a tots els públics, des de l'exposició de pessebres fins al Quinto de Nadal, passant pels Pastorets. Al llarg d'aquest dilluns publicarem la galeria d'imatges de la cavalcada de Reis, de moment, podeu consultar més de mitja dotzena de galeries nadalenques aquí. A continuació en podeu fer un tastet:

66a exposició de pessebres

Pessebres i diorames elaborats artesanalment que s'han pogut veure al Palau Falguera des del 22 de desembre fins ahir diumenge, dia de Reis.

7è Quinto de Nadal

Organitzat conjuntament per Cau i Esplai Sant Llorenç, l'activitat ja s'ha consolidat com una tradició més de Sant Feliu. 

Els Pastorets

La tradició per excel·lència, que acumula més de set dècades de representacions al Centre Parroquial. Aquest any, amb un repartiment molt jove.

Campament del patge Shelín

Dos dies d'activitats i tallers per al públic familiar als jardins del Palau Falguera, on els infants també han pogut lliurar la carta a l'emissari reial santfeliuenc, el patge Shelín.

Podeu veure totes les imatges a les galeries de Fetasantfeliu. Al llarg del dia d'avui publicarem les fotos de la cavalcada de Reis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat