L'espectacle 'Barcelona' obrirà diumenge al Centre Parroquial el XIII Concurs de teatre amateur Ciutat de les Roses

De gener a abril s'han programat 8 obres que es podran veure al Centre Parroquial seleccionades entre una cinquantena de propostes

  • El Centre Parroquial acollirà el XIII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de les Roses / Foto: Marc Rius
    El Centre Parroquial acollirà el XIII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de les Roses / Foto: Marc Rius

Arriba la XIII edició del concurs de teatre amateur Ciutat de les Roses, que farà el tret de sortida aquest diumenge a les 18.30h al Centre Parroquial. L'obra que estrenarà el concurs és 'Barcelona', de la companyia Centre Moral de Gràcia de Barcelona. És el tercer any consecutiu que es tira endavant aquest concurs, després de l'aturada que es va fer el 1995. Des d'ara i fins el 28 d'abril s'han programat 8 obres de teatre que competiran al concurs.

Amb aquest concurs, el Centre Parroquial aposta per una programació estable a Sant Feliu. "Hem seleccionat les vuit millors obres que avui estan en el circuit dels grups amateurs de teatre", explica Josep Lluís Argemí, responsable del concurs i membre de la secció de teatre del Centre De les 54 sol·licituds rebudes, se n'han triat 8: "el procés de selecció ha estat dur", afirma Argemí.

8 obres de gèneres diferents

Després de 'Barcelona', la propera sessió serà el 27 de gener, amb 'Deixeu-me un tenor', del Grup de Teatre Amics de les Arts de Terrassa. A partir d'aquí, es podran veure la resta d'obres cada 15 dies fins el 28 d'abril. Hi haurà propostes de gèneres diversos interpretats per companyies teatrals d'arreu del país, de Puigcerdà a Canet de Mar, passant per dues propostes de Molins de Rei, entre d'altres.

Els espectacles participen a concurs i el jurat triarà tant la millor obra de teatre com també premis a la direcció, actors, actrius, escenografia, etc.

El preu per cada espectacle serà de 8€ per a socis i jubilats i 10 per al públic en general. A més, es mantenen també els abonaments de packs de 50€ per 8 entrades. Aquestes 8 entrades es poden fer servir totes el mateix dia si es va amb un grup nombrós de gent al teatre, o bé es pot anar a cada una de les obres que es fan pel concurs. Podeu consultar horaris i la programació completa a continuació:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat