Màgia, titelles i teatre musical al 37è Cicle d'Espectacles Familiars

Aquest diumenge arrenca una nova edició d'aquesta proposta que un cop al mes acosta les arts escèniques més jove

Amb el nou any arrenca també una nova temporada del Cicle d'Espectacles Familiars, que aquest 2019 arriba a la 37a edició. Diumenge a les 12 del migdia al Centre Parroquial es podrà veure el primer espectacle de l'any amb 'Hai, la pescadora de somnis', una proposta que combina la màgia i el teatre d'objectes, a càrrec de la Cia. Giramagic
 
L'obra explica la història d'un cargol de mar que emet la música de l'oceà en un vaixell de cartró i Hai, la pescadora de somnis, que comença la seva aventura poètica per l'oceà de la imaginació. Un espectacle que fusiona la màgia amb el teatre visual i d'objectes, que inclou també una selecció musical, amb cançons originals del músic Mario Cortizo.
 
Les properes sessions de la primera meitat de l'any seran el 17 febrer, el 31 març i el 5 de maig. Al febrer es podrà veure 'Mare Terra', un espectacle de teatre i titelles a càrrec d'El príncep Totilau; al març 'Paf, el meu amic màgic', de la Cia. Patawa una proposta de teatre musical i titelles que s'inclourà en la Setmana de la Poesia; i al maig arribarà 'La princesa en texans', una divertida obra teatral de la Cia. Sgratta que vol trencar estereotips.
 
Arts escèniques per al públic familiar
 
El Cicle d'Espectacles Familiars l'organitza Xarxa Sant Feliu, que ofereix una programació estable d'arts escèniques adreçades als infants i a les seves famílies un diumenge al mes. L'espectacle s'acompanya també d'un taller familiar o una activitat prèvia. Per estrenar el nou cicle, aquest diumenge es farà una xocolatada just abans que comenci l'obra.
 
Les entrades es podran comprar des de 45 minuts abans a taquilla o bé a través d'aquest enllaç. El preu de l'entrada es manté en 7 euros, amb descomptes per als socis de la Xarxa i del Centre Parroquial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat