Obert el termini per presentar propostes per fer obres de millora de l'espai urbà

Fins el 8 de febrer es poden suggerir obres de millora de l'espai urbà i al mes de març la ciutadania podrà votar quines prioritza

Arrenca el procés participatiu per decidir les obres de millora de l'espai urbà que es faran aquest any a Sant Feliu. Des d'aquest dilluns i fins al 8 de febrer es poden proposar obres de millora per tirar endavant amb una partida de 400.000 euros. És el quart any consecutiu que s'impulsa aquest procés, que cada vegada ha reduït el nombre de persones participants: l'últim any ho van fer 580.

Les propostes han de ser per fer millores a la via pública: per l'accessibilitat, seguretat vial o obres petites. Es poden fer arribar de manera virtual o presencial: per internet, el procés és a través de la plataforma Decidim, a l'apartat "Clic i Pala" i, d'altra banda, presencialment es poden presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà: s'ha habilitat un servei d'acompanyament per donar suport a qui vulgui fer propostes.

Hi ha temps per participar-hi fins el 8 de febrer. A partir d'aquí, un equip tècnic valorarà cadascuna de les propostes i totes les que es validin passaran a la fase de votació final. De l'11 al 28 de març la ciutadania podrà triar quines obres prioritza perquè es facin l'any que ve. A més, aquest any també s'incorporen al procé les propostes de l'any passat que no van tenir prou vots.

Per participar en aquest procés, cal ser major de 16 anys i estar empadronat a Sant Feliu. Les votacions s'hauran de fer a través del web "Clic i Pala" i els resultats es faran públics el 29 de març.

Últims precedents

Aquesta és la quarta vegada que s'obre a la ciutadania el procés de votació d'obres d'estiu. La iniciativa es va engegar en aquest mandat, però cada any s'ha anat reduïnt la participació. El primer any hi van dir la seva 748 persones, el segon 721 i l'últim 580.

Les obres de l'últim any ja estan pràcticament enllestides. Algunes de les més destacades van ser l'asfaltat del carrer Marquès de Monistrol, nous itineraris i carrils bici, la creació d'espais d'ombra amb tendals en diferents places o l'adequació de passos de vianants per a persones invidents.

Comentaris

quin riure salut
1.

Doncs com el sistema de participació sigui la mateixa que pel soterrament, decidiràn els 4 jubilats i associacions de sempre...

  • 15
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat