Sant Feliu es llença a la piscina: la capital del Baix Llobregat acollirà la Copa de Waterpolo Femení

La 23a edició es disputarà del 8 al 10 de febrer a El Complex. La presentació i el sorteig es van fer aquest dijous a la Biblioteca Montserrat Roig

  • La Copa de la Reina es disputarà del 8 al 10 de febrer / Foto: Jordi Vinuesa
    La Copa de la Reina es disputarà del 8 al 10 de febrer / Foto: Jordi Vinuesa
  • Ahir dijous es va fer el sorteig per emparellar els equips / Foto: Jordi Vinuesa
    Ahir dijous es va fer el sorteig per emparellar els equips / Foto: Jordi Vinuesa
  • Sant Feliu acollirà la Copa de la Reina en el 50è aniversari del CN Sant Feliu / Foto: Jordi Vinuesa
    Sant Feliu acollirà la Copa de la Reina en el 50è aniversari del CN Sant Feliu / Foto: Jordi Vinuesa

L’esport nacional té una cita a Sant Feliu de Llobregat els dies 8, 9 i 10 de febrer. Durant aquestes jornades es capbussaran a El Complex de Sant Feliu el bo i millor del waterpolo estatal femení. És així perquè, coincidint amb el seu cinquantè aniversari, el Club Natació Sant Feliu serà l'amfitrió de la vint-i-tresena edició de la Copa de la Reina Premat. Altrament, a part del CN Sant Feliu, sis clubs catalans més i un d’aragonès conformen el quadre d’eliminatòries. La presentació de l’edició i el sorteig dels aparellaments es va dur a terme aquest dijous a la sala Joana Raspall de la biblioteca Montserrat Roig.

“La màgia de la Copa”

Divendres 8 de febrer el CN Terrassa i el CE Mediterrani obriran la llauna dels quarts de final del torneig del KO a les 15h. Els seguiran a les 16.35 h el CN Sabadell que es batrà amb el CN Mataró i a les 18.10 h l’EW Zaragoza que intentarà derrotar al CN Rubí. El partit de les 19.45h, l’últim de quarts, el disputaran les amfitriones contra el CN Sant Andreu. Un rival força dur per a les santfeliuenques.

Els canvis realitzats enguany en el sistema d’emparellaments han evitat un mal major per a les locals. Com va explicar abans del sorteig el coordinador Estatal de Waterpolo de la Reial Federació Espanyola de Natació, Antonio Aparicio, “l’equip organitzador del torneig ha d’estar al costat oposat al primer classificat en Lliga regular”. Aquestes modificacions han propiciat que un duel entre CN Sabadell i CN Sant Feliu només es pogués produir en una hipotètica final. Tanmateix, com va apreciar durant l’acte el vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Natació i President de la Federació Catalana de Natació, Enrique Bertrán, “la màgia de la Copa recau en la possibilitat que hi hagi sorpreses”.

El CN Sant Feliu va penjar aquesta imatge a les xarxes amb els emparellament:

La Copa torna a Sant Feliu

La regidora d'esports, Lourdes Borrell, va recordar que la Copa de la Reina ja s’havia organitzat a Sant Feliu els anys 2002 i 2013. Ambdós amb victòries del CN Sabadell. No obstant això, aquest any és especial, ja que el Club Natació Sant Feliu compleix cinquanta anys d'història i “quina millor manera de celebrar-ho que organitzant una de les millors competicions del waterpolo” afirmava Jorge del Ojo, president del Club Natació Sant Feliu.

El repte d’enguany per als organitzadors és “millorar-la i fer-la inoblidable” puntualitzava Joaquin Rivas, conductor de l’acte i responsable de comunicació de la Copa de la Reina. Amb aquest objectiu, Eva Quintanilla, directora de Comunicació de Premat, empresa patrocinadora del torneig, va explicar les diverses activitats que tenen preparades des de la seva organització per dinamitzar l’acte: “la implementació d’un futbolí adaptat per a waterpolo” o “el repartiment de marxandatge” són algunes de les accions que va mencionar. L'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, va tancar l’acte congratulant al club per la feina feta pel que fa a l’organització del torneig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat