Jordi Juvanteny acaba el Dakar com a líder en categoria de producció i en 14a posició de la general

El pilot santfeliuenc va poder acabar la competició tot i que no van realitzar la penúltima etapa després que el camió quedés atrapat en una duna

El pilot santfeliuenc Jordi Juvanteny ha acabat el Dakar com a líder en la categoria de producció i en la 14a posició de la general, tot i l'ensurt viscut a la 8a etapa, que el va impedir competir en la 9a. Finalment, però, l'equip que forma amb José Luis Criado i Xavier Domènech, va poder córrer la 10a i última etapa. Malgrat les hores de penalització per no córrer l'etapa 9, han acabat el Dakar com a campions en producció i sent els únics en 6x6. De la classificació de la general han quedat en 14a posició.

En la 8a etapa del Dakar, el camió de Jordi Juvanteny va quedar atrapat en una duna, justament en un punt a prop d'on va haver de retirar-se l'any passat. Com a conseqüència d'això, van haver de passar la nit al desert i fins l'endemà no van poder tornar a posar el vehicle sobre les sis rodes. La 8a etapa era la més dura d'aquest any, formada 360 quilòmetres dividits en dues parts. La segona meitat va ser la que es va convertir en una trampa per l'equip de Juvanteny, tal com s'explica en aquest article d'Infobae. El camió va bolcar i els tripulants van haver d'esperar que es fes de dia per aixecar-lo.

Fins aquell moment, Juvanteny i el seu equip estaven disputant un Dakar amb molt bons resultats, liderant la categoria i aturant-se per assistir diversos participants que es trobaven atrapats, la qual cosa els va donar el sobrenom de "San Bernardos del Dakar".

Finalment, tot i que no van poder disputar la 9a etapa, sí que van poder continuar la competició i recórrer la 10a i última etapa. D'aquesta manera, Juvanteny ha acabat el seu 28è Dakar com a líder en la categoria de producció i en la 14a posició de la general.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat