Arrenquen la pancarta del balcó de l'Ajuntament amb el missatge "Us volem a casa"

Aquesta tarda s'ha tornat a penjar el mateix text. S'ha identificat una persona que podria estar relacionada amb l'incident

La pancarta 'Us volem a casa' del balcó de l'Ajuntament retallada. Així és com va quedar la lona amb el missatge adreçat als presos polítics, tal com es pot veure en algunes de les imatges que han circulat en les darreres hores per les xarxes socials.

Segons un testimoni recollit per fonts municipals, un grup de persones hauria arrencat la pancarta ahir a la nit "amb una mena de perxa i tallant la lona". Aquesta tarda s'ha tornat a penjar la pancarta amb el mateix text.

Alguns testimonis van alertar la Policia Local ahir a la nit i, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Manel Martínez, "s'ha identificat una persona relacionada amb l'incident." Davant d'això, des de l'Ajuntament, ara estudiaran "què cal fer, cal veure quina és la normativa amb incidents d'aquest tipus", ha apuntat Martínez. El regidor de Seguretat Ciutadana qualifica l'incident de "bretolada" i també ha afegit que "no hi volem donar més importància, per això hem intentat restituïr-la el més aviat possible i aquesta tarda ja l'hem tornat a penjar". 

El primer cop que s'intenta arrencar la pancarta

La pancarta amb el missatge "Us volem a casa", un missatge adreçat als presos polítics, és al balcó de l'Ajuntament des del mes de maig i aquesta és la primera vegada que s'ha intentar arrencar. De maig a octubre el text anava acompanyat d'un llaç groc, que es va eliminar després d'un informe jurídic que considerava el llaç groc "símbol partidista". La decisió va ser criticada per ERC i el PDeCAT, que al ple d'octubre van demanar que es tornés a posar el llaç groc. Al desembre, més de 250 persones van presentar una moció tornant-ho a reclamar, però el text es va tombar.

D'altra banda, Ciutadans i PP han demanat en diverses ocasions que es retiri la pancarta actual.

Comentaris

Rantamplan
Aún quedan en SF patriotas dispuestos a combatir la propaganda obscena y el totalitarismo de las sogas amarillas. Todo mi respeto, admiración y gratitud hacia ellos. ¡Ah! Ya se me olvidaba: ¡Viva España!
En resposta a Rantamplan
Quim Molins SF
4.

Tus comentarios huelen a VARON DANDY con unas gotitas de totalitarismo trasnochado...

  • 0
  • 1
Rantamplan Pipican Olorda
3.
Aún quedan en SF patriotas dispuestos a combatir la propaganda obscena y el totalitarismo de las sogas amarillas. Todo mi respeto, admiración y gratitud hacia ellos. ¡Ah! Ya se me olvidaba: ¡Viva España!
  • 5
  • 14
terra i llibertat sant feliu de llobregat
2.

Inspirant-me en Bertold Brecht , ahir va ser la pancarta per la llibertat dels presos politics , un altre dia sera la senyera i un altre dia sera la seu de ICV. Llavors qui protestara?
De veritat es una bretolada? Perque la veritat es que sembla ser una bretolada selectiva

  • 26
  • 16
Andreu Nin Sant Feliu
1.

Sr. Regidor de Seguretat Ciutadana, no és tracta de cap bretolada, és tracta d"un atac feixista a un acord sobirà del Ple municipal.
Prou de minimitzar els atacs feixistes, tots els partits democràtics han de condemnar aquests atacs.
Prou d'impunitat feixista.

  • 27
  • 14

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat