El temps de plantar rosers

Amics de les Roses organitza diumenge la festa i plantada de rosers al Parc Torreblanca

Finals de gener és l'època de plantar rosers i per això un any més des de l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l'Ajuntament organitzen per aquest diumenge la festa i plantada de rosers al parc Torreblanca. 

Una tradició que vol servir per contribuir a la difusió de la cultura i la tradició roserístiques del municipi. Es faran activitats durant tot el dia: tot plegat començarà a les 10h amb una botifarrada popular i la tradicional plantada de rosers. A les 11 es farà un taller sobre com es planta i es poda un roser i es vendran els rosers 'President Maragall', que es va presentar el 2017 i des de finals de l'any passat està a la venda al públic. Els beneficis que s'aconsegueixin amb aquests rosers seran per la fundació Pasqual Maragall per la investigació sobre l'Alzheimer.

Durant el matí de diumenge també s'organitza el concurs de dibuix infantil s'adreça a infants d'entre 6 i 12 anys, que podran participar en la modalitat "Roses i rosers" o en la modalitat "Jardins amb roses". Els dibuixos presentats s'exposaran del 8 al 10 de febrer a la sala de la terrassa del Cigne del Palau Falguera i el lliurament de premis es farà diumenge 10 de febrer, a les 13h. Els premis són dues entrades per anar a Port Aventura per al guanyador o guanyadora de cada categoria i modalitat.

A les 12 del migdia es farà un itinerari guiat de descoberta pel parc Torreblanca. A més, durant tot el matí es vendran rosers i de tots els estris i accessoris necessaris per cultivar-los.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat