L'espectacle "Indiana" estrena diumenge el Cicle de Música al Palau

Indira Ferrer-Morató i Mauricio Campos interpretaran cançons líriques i havaneres de Cuba a l'auditori del Palau Falguera

Diumenge de música al Palau Falguera: l'Auditori serà l'escenari del primer concert del Cicle de Música al Palau del 2019 amb l'espectacle "Indiana". La soprano Indira Ferrer-Morató i el guitarrista Mauricio Campos interpretaran cançons líriques i havaneres de Cuba. La proposta inclou melodies de països diversos amb moltes peces on s'evidencia la influència de diferents països indians. Són temes que han esdevingut clàssics universals amb nous arranjaments.

El Cicle de Música al Palau ha programat aquest any quatre concerts amb l'Orquestra Barroca de Barcelona, perquè té un acord de residència a Sant Feliu. El primer serà el 24 de febrer i també n'hi haurà a l'abril, al maig i al juny. Altres concerts d'aquesta temporada seran el 28 d'abril amb la Cobla Sant Jordi o dues projeccions de cine mut amb música en directe: 'El héroe del río', de Buster Keaton, el 3 de març, i 'Tiempos modernos', de Charles Chaplin, l'1 de maig. Posarà la música als dos clàssics un combo de piano i clarinet dirigit per Carles Robert.

El concert d'aquest diumenge serà a les 18.30h i les entrades es poden comprar per 3 euros anticipades avui divendres, de 17h a 21h a la Sala Ibèria. O bé el mateix dia del concert per 5 euros. Hi ha preus especials amb el carnet blau i per a persones en situació d'atur. L'alumnat de les escoles de música del municipi tenen entrada gratuïta.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat