Derrota per la mínima del CH Sant Llorenç

Els santfeliuencs van perdre 27 a 28 contra el Garbí A de Palafrugell

NOTA: Crònica cedida pel CH Sant Llorenç

CHSLL  27 – HANDBOL GARBÍ "A" DE PALAFRUGELL 28

Després que els tres últims partits fossin victòries, en els què semblava que l’equip ja havia aconseguit assentar-se a la categoria, l’enfrontament d’aquesta setmana l’esperàvem per conèixer quina ha sigut l’evolució real de l’equip a l'hora d'enfrontar-se a un equip de la zona alta de la classificació i amb clares aspiracions d’ascens. El resultat d’aquest test només podia haver sigut millor si s'haguessin aconseguit algun dels punts en joc, però tot i la derrota, el Sant Llorenç va dominar el marcador al llarg d'un gran part del partit amb diferències de fins a tres i quatre gols, fent que els rivals haguessin d'esforçar-se al màxim per capgirar-lo en els deu últims minuts de joc. Per això, un partit en què no esperàvem res de positiu, es va convertir en una decepció en ser l’equip mereixedor d’un millor resultat fins al darrer segon de joc.

Un inici de partit amb un encert molt alt dels nostres jugadors els feia agafar un avantatge de cinc gols que a poc a poc es van anar reduïnt fins el resultat final de la primera part de 13-11. Un esquema 3-2-1 amb molta intensitat i seriositat, unit al gran dia que van tenir els porters, va fer de la nostra defensa un maldecap per un equip rival que no aconseguia perforar amb facilitat la nostra porteria.

A la segona part els jugadors no es van relaxar, i esperonats per l’entrenador, van anar pels dos punts sense fixar-se en la diferència existent en la classificació. La clau del partit va ser a l’últim minut, en què es va arribar amb el mateix resultat final però en què els nostres jugadors van disposar de dues possessions, inclòs un penal que no van saber transformar i que hauria significat el repartiment de punts, un resultat molt més just vista l’evolució del joc dels dos equips aquest dissabte.

Aquesta setmana arribem al darrer partit de la primera volta (resta una altre jornada més en què el nostre equip té jornada de descans), i ho fem contra un altre equip gironí que té necessitat del punts: el GEiEG. Pel Santllo, aquests dos punts el farien consolidar-se a la zona mitjana de la classificació i preparar la segona volta amb menys urgències de les que hem tingut al llarg d’aquesta primera part de competició.

No t’ho perdis i vina a animar el teu equip!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat