El cicle Sant Feliu-Las Vegas comença l'any amb un concert homenatge a Joaquín Sabina

La banda El Bulevar del Pirata Cojo interpretarà dissabte els seus últims èxits i cançons dels seus inicis

El cicle de concerts Sant Feliu-Las Vegas obre l'any amb noves propostes de tribut musical. Aquest dissabte arriba el concert d'homenatge a Joaquín Sabina, que anirà a càrrec de la banda El Bulevar del Pirata Cojo. Organtizat per l'empresa d'esdeveniments de Sant Feliu La Catifa Roja, la sala Ibèria serà l'escenari d'un espectacle per aproximar-se al món de Sabina.

La banda El Bulevar del Pirata Cojo compta amb set músics que proposaran un viatge musical que farà cantar i ballar el públic tant els últims èxits com cançons dels inicis de Sabina, amb una posada en escena gamberra i divertida. No hi faltaran temes com 19 días y 500 nochesPrincesaLa del Pirata Cojo o Contigo.

El cicle Sant Feliu-Las Vegas va néixer l'any passat, amb molt bona resposta de públic als diferents espectacles de tribut que es van fer durant l'any, dedicats als Beatles, Elvis Presley, Tom Jones i Michael Jackson. Ara La Catifa Roja hi torna amb una proposta musical que s'aproxima a un dels cantautors espanyols més destacats. Per aquest any, també preparen un altre de tribut a ABBA i una nit de rumba catalana.

Les entrades per al concert de dissabte ja estan esgotades, però dissabte se'n posaran algunes a la venda a taquilla.

Sorteig d'una entrada doble per als socis i sòcies de Fetasantfeliu

Els socis i sòcies de Fetasantfeliu que vulguin anar al primer espectacle d'aquest any del cicle Sant Feliu-Las Vegas poden optar al sorteig d'una entrada doble. Per participar-hi, cal ser soci de Fetasantfeliu i enviar un correu a redaccio@fetasantfeliu.cat abans d'aquest dijous 7 de febrer a les 20h. A l'assumpte cal indicar "Sorteig entrades". Entre totes les persones que hi participin, es sortejarà una entrada doble.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat