Sant Feliu se suma a l'International Clash Day per reivindicar la música com a eina de transformació social

La iniciativa conjunta de J&J Produccions i Els Pagesos ha programat per aquest dijous un concert d'homenatge a The Clash amb bandes locals

L'International Clash Day és una proposta d'abast internacional que aposta per la música com una eina per despertar consciències reivindicant el llegat de la banda britànica de punk-rock The Clash. A la inciativa s'hi han sumat ciutats d'arreu del món i Sant Feliu n'és una, gràcies a la suma d'esforços de J&J Produccions i Els Pagesos. Per això, aquest dijous a les 20h a Els Pagesos han programat un concert homenatge amb bandes locals per fer un tribut al llegat dels The Clash.

La iniciativa de l'International Clash Day vol servir per destacar el valor i poder de la música com a element de transformació social. Des de l'organització vinculen la música dels The Clash amb "la lluita a favor dels drets humans o la solidaritat internacional i contra la injustícia, les guerres, el racisme i la violència dels poders polítics i econòmics contra les classes anomenades subalternes".

Aquest 7 de febrer, ciutats, ràdios i botigues de discs homenatjaran els The Clash amb l'International Clas Day, com el concert que es farà dijous a Els Pagesos. Des de J&J Produccions, per a l'ocasió han demanat un cartell a l'artista Peibas així com un vídeo on participen diversos músics santfeliuencs versionant Redemption Song:
 
Al concert d'aquest dijous hi participaran tres grups: obrirà Public Mayor a les 20h, continuarà Qutr3s i tancaran el vespre Clash City Rockers a les 21.30h. Totes tres bandes interpretaran diverses versions de The Clash per continuar reivindicant la música com a eina de transformació social.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat