Creix en 36 persones l'atur registrat al gener

Ara hi ha 1.956 persones que busquen feina a través de les oficines d'ocupació

Increment de l'atur registrat al gener a Sant Feliu. Després de quatre mesos de descensos, l'últim mes ha crescut en 36 el nombre de persones sense feina i que en busquen a través de les oficines d'ocupació. És el que indiquen les xifres de l'Observatori de Treball de la Generalitat. Ara són 1.956 les que busquen feina a través de les oficines d'ocupació. I comparat amb el mateix mes de l'any pasat, l'atur s'ha reduït en 168 persones.

Tot i que l'any 2018 la tònica general va ser de descensos generalitzats, al mes de gener l'atur també va incrementar en 28 persones. D'altra banda, l'últim mes en què l'atur registrat va augmentar a Sant Feliu va ser l'agost passat, que va créixer en 129 persones.

La taxa d'atur se situa al 8,3% a Sant Feliu, que són 2 dècimes per sota de la mitjana de la comarca. En el conjunt del Baix Llobregat, l'atur també ha crescut l'últim any: ara hi ha 39.937, que són 482 persones més que un mes enrere. L'increment també ha estat general arreu de Catalunya: al gener s'ha incrementat en 5.469 el nombre de persones a l'atur.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat