Obert el procés per participar en el sorteig de 15 habitatges de lloguer de protecció social

Són 12 pisos per a menors de 35 anys i 3 per a persones de mobilitat reduïda. Encara no hi ha data pel sorteig, però per accedir-hi cal inscriure's abans de l'abril

L'Ajuntament i l'IMPSOL sortejaran 15 habitatges en règim general amb protecció oficial de lloguer. Són una quinzena de pisos que formen part d'una promoció de 18 pisos ubicats al carrer del pla número 2. D'aquests 18, tres es reserven per atendre situacions de vulnerabilitat i emergència habitacional, i es gestionaran a través de Serveis Socials. El sorteig encara no té data, però per poder-hi accedir cal inscriure's al Registre de Sol·licitants d'Habitatge (RSHPO) abans del 31 de març.

En concret, es tracta de 10 pisos d'una habitació i 2 de dues, als quals poden optar persones menors de 35 anys que visquin o treballin a Sant Feliu des de fa un any, o qui hi hagi viscut durant 5 dels últims 10 anys. D'altra banda, se sortejaran 3 pisos més per a persones amb mobilitat reduïda: 2 pisos adaptats d'una habitació i un de dues.

Els pisos amb dues habitacions es destinen a unitats familiars de tres o quatre persones i els d'una a unitats d'una o dues. També es fixen requisits econòmics: s'han d'acreditar uns ingressos mínims de 10.000 euros anuals i un màxim de 3,5 vegades l'Indicador de Renda de Suficiència (IRSC). En concret, tal com s'informa a la web de l'Ajuntament, els màxims establerts en funció del nombre de persones de la unitat familiar són aquests:

El sorteig encara no té data, però per poder-hi potar cal inscriure's al Registre de Sol·licitants d'Habitatge (RSHPO) abans del 31 de març. Es pot fer la inscripció online i portant la documentació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé fer-ho directament a l'OAC, al Consell Comarcal del Baix Llobregat o a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Les bases concretes es publicaran a principis del mes de maig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat