El Premi de Poesia Martí Dot tanca amb prop d'una vintena de poemaris presentats

És la segona millor participació de la història d'aquest premi, que es lliurarà durant la Setmana de la Poesia

18 poemaris s'han presentat a la 44a edició del Premi de Poesia Martí Dot, convocat per l'Ajuntament i que té com a objectiu promoure la creació literària en català i ajudar els joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera o segona obra. El premi està dotat amb 1.500 euros i la publicació del poemari a Viena Edicions.

El veredicte es farà públic durant la Setmana de la Poesia de Sant Feliu, que es farà del 20 de març a l'1 d'abril. Aquest any hi han participat poetes de Barcelona, Tarragona, Illes Balears, País Valencià i fins i tot Portugal. A més, un dels poemaris és d'un poeta de Sant Feliu. D'altra banda, un tret singular de la convocatòria d'enguany és que hi ha un poemari signat per dos autors i que hi ha dos poemaris il·lustrats.

El Premi Martí Dot s'adreça a persones menors de 36 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits escrits en català. És un dels premis de poesia més veterans i un dels pocs que publica l'obra premiada. El guardó va néixer el 1974 i els últims anys ha premiat poetes com Oriol Sauleda, Guim Valls, Raquel Santanera o Aina Torres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat