Club Monteverdi: cites creuades i tots els gèneres de Monteverdi

El Cicle Coral arrenca l'any amb Vox Harmonica Ensemble i el seu particular scherzo musical de cites creuades

El Cicle Coral obre temporada aquest diumenge amb un concert de Vox Harmonica Ensemble, que presentaran l'espectacle Club Monteverdi. Una proposta que vol acostar al fascinant món del compositor italià Claudio Monteverdi a través d’un recull de divuit obres de gènere ben diferenciat. Es tracta d'un scherzo musical de cites creuades on s'interpreten des de fragments operíscs de l’ l’Orfeo o L’Incoronazione di Poppea fins a madrigals a capellai d’altres obres cambrístiques passant per àries, duos i d’altres concertants.

L’estructura musical de l’espectacle constitueix una passejada sonora per les quatre dècades més madures de qui va revolucionar la música del seu temps, des de madrigalsdel Quarto libro (1603) fins a la seva darrera òpera: L’Incoronazione di Poppea (1643). 

El Cicle Coral és una iniciativa de l’Ateneu Santfeliuenc que pretén consolidar la programació estable de concerts corals a Sant Feliu. Una proposta que permet descobrir formacions diverses i repertoris d'autors de tots els temps i que ara engega la dotzena edició. 

El primer concert d'aquest any serà diumenge a les 18.30h a l'Auditori del Palau Falguera. Les entrades per al concert costen 8 euros anticipades a la secretaria de l'Ateneu o online, 10 a taquilla i 7 per a socis de l'Ateneu Santfeliuenc o titulars dels carnets Blau o Jove.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat