Albert Pla, un dels primers noms confirmats de la Setmana de la Poesia

Serà l'encarregat de tancar el cicle, que es farà del 21 de març a l'1 d'abril. La inauguració serà amb l'espectacle "Las voces del tango”, amb Esteban Barbaria i Marcelo Mercadante

El cantant Albert Pla és un dels primers noms confirmats per la vuitena edició de la Setmana de la Poesia, que se celebrarà a Sant Feliu del 21 de març a l'1 d'abril. Albert Pla actuarà precisament l'últim dia, el dilluns 1 d'abril, a les 20.30h: serà l'espectacle de cloenda del cicle poètic de la ciutat que manté l'aposta de combinar poesia i música. 

L'obertura serà el dijous 21 de març a les 20.30h a la Sala Ibèria amb l'espectacle “Las voces del tango”, una producció pròpia creada pel santfeliuenc Esteban Barbaria, membre de l’Associació literària La Mordida, i el bandeonista Marcelo Mercadante. Serà un espectacle poètic musical amb la participació d'artistes com el pianista Juan Cuacci, el contrabaixista Horacio Fumero, les veus d’Analía Carril i Ana Rossi, els ballarins Claudio Hoffmann i Pilar Álvarez i l’actor Pablo Bocchicchio. Serà un recorregut per les formes i veus que al llarg de la seva trajectòria ha pres el llenguatge del tango.

A més, la inauguració comptarà també amb una Haka de benvinguda, creada per la directora del Festival EVA del Penedès, Jordina Biosca, que també la interpretarà amb la companyia de un grup de ballarines. 

Més d'una trentena d'espectacles amb la poesia com a element central

Els noms dels espectacles d'inauguració i cloenda són els primers que es fan públics i en les properes setmanes es donarà a conèixer la programació completa d'aquesta vuitena edició de la Setmana de la Poesia. Durant dotze dies, s'han programat més d'una trentena d'espectacles que tenen la poesia com a element vertebrador, entre els quals hi ha recitals, concerts, exposicions o performances. Hi participaran una seixantena d'artistes, i un terç dels quals estaran vinculats amb Sant Feliu.

Una altra de les cites que ja té data és el lliurament del Premi de Poesia Martí Dot, que es farà públic en un acte el 29 de març. Enguany opten al guardó 18 poemaris, en el que és la segona millor participació de la història del premi.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat