"Mare Terra", un espectacle sobre les preguntes sense resposta

És la proposta per aquest diumenge al Centre Parroquial del 37è Cicle d'Espectacles Familiars de La Xarxa

Un espectacle inspirat en les preguntes dels infants sobre la naturalesa i l'origen de les coses, com ara d'on van sortir la lluna, el sol o per què es van extingir els dinosaures. “Mare Terra” es basa en aquests interrogants per parlar de l’aparició de la vida a la Terra. L'obra es podrà veure diumenge a les 12 del migdia al Centre Parroquial.

El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta. Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l’aparició de l’ésser humà. Dirigit per Marc Hervàs, "Mare Terra" és un espectacle inspirat en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

El Cicle d'Espectacles Familiars l'organitza Xarxa Sant Feliu, que ofereix una programació estable d'arts escèniques adreçades als infants i a les seves famílies un diumenge al mes. Les entrades es podran comprar des de 45 minuts abans a taquilla o bé a través d'aquest enllaç. El preu de l'entrada és de 7 euros, amb descomptes per als socis de la Xarxa i del Centre Parroquial.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat