L'espectacle 'Quo no vadis' de la Pera Llimonera, candidat als Premis Max

És un dels dotze nominats al guardó per millor espectacle per al públic, infantil, juvenil i familiar. La companyia santfeliuenca opta al premi per segon any consecutiu

L'espectacle 'Quo no vaids' de la companyia santfeliuenca La Pera Llimonera és un dels nominats a la 22a edició dels Premis Max en la categoria de millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar. És la primera vegada que la companyia rep una nominació a aquests guardons.

Dirigida per Toni Albà i interpretada pels santfeliuencs Pere Romagosa i Sergi Casanovas, 'Quo no vadis' és una versió clownesca i particular del clàssic “Marc Antoni i Cleòpatra”. Una delirant comèdia de “teatre dins el teatre”, amb diàlegs divertits plens de jocs de paraules, i una constant transformació de qualsevol objecte quotidià en element escenogràfic. Un espectacle per entendre la caiguda de l’Imperi Romà a l’abast de totes les edats. 

'Quo no vadis' és un dels 12 espectacles nominats en la categoria de públic familiar. Es poden consultar tots aquí. És el segon any consecutiu que La Pera Llimonera està nominada als Premis Max. El 2018 va ser en la mateixa categoria però amb l'espectacle 'Plors de cocodril'.

Els Premis Max els organitza la Fundació SGAE amb l'objectiu d'estimular i premiar el talent dels professionals del teatre i la dansa d’arreu de l’Estat. Dels 358 espectacles inscrits, tres jurats territorials n'han triat 119. A més del reconeixement del jurat, també s'ha obert el Premi Max del Públic, que reconeixerà l'espectacle favorit de la temporada entre totes les candidatures dels Premis Max. Es pot votar fins el 30 d'abril a través de la web dels Premis Max.

Comentaris

Marta pañella bosquet Sant feliu de llobregat
3.

Es un espectacle molt divertit per a tots Amb actuacio. De. 2 grans acrors

  • 2
  • 0
Marta Ribas Gene Sant Feliu de Llobregat
2.

Espectacle divertit per a tothom! Grans actors de comèdia!

  • 3
  • 0
Antoni Domingo Caba Sant Feliu de Lobregat
1.

Es un molt bon espectacle
Ple d enginy
I molt ben executat
Dos molt bons actors

  • 7
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat