S'estrena la I Temporada de Música Antiga de Sant Feliu amb l'Orquestra Barroca de Barcelona

Diumenge es farà el primer concert al Palau Falguera d'un cicle on s'interpretaran obres de compositors europeus del barroc

Arrenca un nou cicle musical a Sant Feliu: la I Temporada de Música Antiga ha programat quatre concerts amb l'Orquestra Barroca de Barcelona que es faran de febrer a juny a l'Auditori del Palau Falguera. El primer concert serà aquest diumenge a les 18.30h, en què s'interpretaran peces dels compositors francesos Leclair, Rabel, Lully, sota la direcció de Gilles Colliard.

L'Orquestra Barroca de Barcelona és una de les més prestigioses en aquest tipus de música i té un acord de residència a Sant Feliu i per això oferirà quatre concerts a la ciutat on interpretaran el repertori dels millors mestres del barroc. A més d'aquest diumenge, també actuaran el 21 d'abril, el 19 de maig i el 9 de juny a l'Auditori del Palau Falguera.

Les entrades anticipades costen 3 euros i es poden comprar fins aquest divendres a la Sala Ibèria, de 17h a 21h. El mateix dia el preu serà de 6 euros. A més, hi ha preus reduïts per a les persones que tinguin el carnet blau i per a persones en situació d'atur. Per l'alumnat de les escoles de música del municipi l'entrada és gratuïta.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat