Vaga general a Sant Feliu: concentracions a la Plaça de la Vila i als jutjats i poc seguiment comercial

Al migdia es va llegir el manifest de la vaga general i els CDR van convocar un dinar popular a les portes dels jutjats

Dues concentracions, cartells i pintades reivindicatives i poc seguiment comercial. A Sant Feliu, arran de la vaga general convocada per ahir dijous es van fer dues concentracions al migdia.

La primera va ser a les 12, uns dos centenars de persones es van concentrar a la Plaça de la Vila, on representants de l'ANC i Òmnium van llegir el comunicat conjunt de la vaga d'ahir. Un manifest que defensava la protesta "davant la constant retallada de drets civils, polítics i socials per part de l’Estat espanyol" i que també demanava la llibertat de presos i preses polítiques. La concentració es va tancar amb aplaudiments i el cant dels Segadors.

Després d'això, el CDR de Sant Feliu havia convocat a l'estació de Renfe a tres quarts d'una del migdia. Des d'allà, es va fer un recorregut fins als jutjats de Sant Feliu, on prop d'un centenar de persones van fer un dinar popular abans de sumar-se a la manifestació de Barcelona.

A primera hora de la tarda, els CDR havien convocat per anar junts fins a Palau Reial, des d'on la columna del Baix Llobregat va fer una marxa lenta que va tallar la Diagonal per anar fins als jardinets de Gràcia, el punt des d'inici de la manifestació de Barcelona.

Poc seguiment comercial i pintades reivindicatives

A banda d'aquestes concentracions, el seguiment comercial de la vaga a Sant Feliu va ser poc. Sí que hi havia alguns comerços i establiments amb la persiana baixada, però la gran majoria van obrir amb normalitat. 

Als carrers de Sant Feliu també es van veure ahir enganxines de "vaga general" i "l'autodeterminació no és delicte" i pintades convidant a la vaga o amb "llibertat" i "votar no és delicte". També van aparèixer alguns bancs de la Plaça de la Vila amb pintades de vermell. 

Comentaris

Trist molt trist
1.

Pintades reivindicatives???

Brètols, això és el que són. L'independentisme, tallant carreteres, evitant que la gent vagi a la feina per pagar les factures de casa, que la gent gran vagi al metge, insultant a la nostra pròpia policia, etc.

En definitiva, l'independentisme, fent amics...

  • 11
  • 8

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat