Més bus urbà cada hora i un recorregut que s'amplia

A partir d'avui la SF1 circula cada 15 minuts i arriba fins al barri Mas Lluí de Sant Just

La línia de bus urbà SF1, que va de l'estació a Mas Lluí, amplia la freqüència de pas a partir d'avui. Ara circularà cada 15 minuts, en comptes de fer-ho cada 20. I A més amplia el recorregut arribant fins al barri de Mas Lluí de Sant Just. Una altra novetat que s'estrena aquest cap de setmana és que la SF3 circularà els diumenges en el mateix horari que els dissabte. A més, s'aniran renovant de manera progressiva els autobusos, que seran vehicles més grans i amb més capacitat, alhora que més sostenibles.

També aquest mes de març arrenca el servei de la línia de bus L30, que passarà a dir-se E30 i que connectarà el barri de Mas Lluí amb la la Zona Universitària de Barcelona. Connectarà també amb l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i entrarà a Barcelona per la B-23. La freqüència de pas serà de 20 minuts.

Cada any, més passatgers

El 2018 va tornar a créixer el nombre de persones que fan servir el bus urbà. En total es van fer 455.734 desplaçaments, que són un 4,5% més que el 2017, un any en què també es van batre rècords d'usuaris. En els últims quatre anys, l'ús del bus urbà per moure's per Sant Feliu ha augmentat en un 12%.

El bus urbà va fer 20 anys que va engegar a Sant Feliu, un servei en plena forma i el més ben valorat per la ciutadania, segons l'enquesta d'imatge municipal publicada al desembre. La ciutadania el va puntuar amb un 7,3: l'únic servei que va rebre una valoració per sobre del 7. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat