L'AFA de l'escola Salvador Espriu i el Casal de la Gent Gran guanyen els primers premis de la rua de carnaval

El Premi de Votació Popular és per l'AMPA de l'escola Miquel Martí i Pol

 • L'AFA de l'Escola Salvador Espriu va guanyar el primer premi de modalitat infantil / Foto: Marc Rius
  L'AFA de l'Escola Salvador Espriu va guanyar el primer premi de modalitat infantil / Foto: Marc Rius
 • L'AMPA Escola Miquel Martí i Pol van guanyar el primer de votació popular / Foto: Marc Rius
  L'AMPA Escola Miquel Martí i Pol van guanyar el primer de votació popular / Foto: Marc Rius
 • El Casal de la Gent Gran va guanyar el primer premi en modalitat d'adults / Foto: Marc Rius
  El Casal de la Gent Gran va guanyar el primer premi en modalitat d'adults / Foto: Marc Rius

Sant Feliu va viure dissabte la cita principal de la ciutat amb el carnestoltes: la rua de carnaval pels carrers de Sant Feliu. Hi van participar més de 1.500 persones distribuïdes en 18 comparses que van desfilar des del carrer Mataró fins a la Plaça de la Vila, on cada comparsa va fer el seu ball final damunt l'escenari. Després de les coreografies, el jurat va fer públiques les comparses guanyadores de la rua. Les guanyadores del primer premi van ser l'AFA Escola Salvador Espriu, en categoria infantil i la del Casal Municipal de la Gent Gran, en categoria d'adults. Aviat podreu veure les fotos de la rua a les galeries d'imatges.

"L'Espriu està molt viu" era el nom de la comparsa de l'AFA de l'escola Salvador Espriu.

La comparsa del Casal Municipal de la Gent Gran es titulava "Les alegres petitones d'un pintor".

Les altres comparses premiades en modalitat infantil van ser "Sigues espavilat i surt dele ramat" de l'AMPA Josep Monmany, que es va endur el segon premi, i "Terracotes Pau Xian, vius a l'eternitat", de l'AFA de l'escola Pau Vila, que va guanyar el tercer premi.

Pel que fa a la categoria d'adults, el segon premi va ser per "Destellos de luna" dels Amics del Carrer Santa Creu, i el tercer per la comparsa "Mi tradición más famosa" de Real Pockets Dance Group.

El jurat de la rua de Carnestoltes ha estat format per representants de diferents àmbits, la Comissió de Carnaval, el Consell d'Infants, el món de les arts, del teatre i associatiu. 

L'AMPA Escola Miquel Martí Pol guanya el Premi de Votació Popular

La tarda de dissabte es va poder votar també a l'enquesta oberta al concurs de votació popular Fetasantfeliu. Hi van participar més de 3.000 persones i la comparsa guanyadora ha estat "80 dies en globus" de l'AMPA Escola Miquel Martí i Pol, amb prop de 800 vots.

Podeu consultar els resultats complets de l'enquesta aquí. El premi és una placa commemorativa i dues entrades per CineBaix, que es lliuraran dissabte que ve, durant l'enterrament del Rei Carnestoltes.

Dos concursos de fotografia

Fins aquest dimecres, 6 de març, encara es pot participar al concurs d'Instagram de Pistoleros de Edison: es poden penjar fotos a Instagram amb el hashtag #concurscarnavalpistoleros. Hi haurà premi del jurat i premi a la fotografia que tingui més likes. Les fotos s'han de fer amb el mòbil. A més, el Centre Cívic Les Tovalloles organitza un un concurs fotogràfic fins el 13 de març. Les millors fotos s'exposaran a l'entrada del centre.

FOTOS: Marc Rius

Comentaris

Vecino Sant Feliu de Llobregat
1.

La comparsa de las faldas hechas con platos, tenedores y cucharas me parece lamentable. Dicen que las hicieron con material reciclado...Comprado en los bazares chinos es material reciclado? Hipócritas.

 • 5
 • 7

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat