L'atur registrat es redueix en una vuitantena de persones al febrer a Sant Feliu

Ara hi ha 1.878 persones que busquen feina a través de les oficines d'ocupació

Descens destacat de l'atur registrat al mes de febrer a Sant Feliu: ara hi ha 78 persones menys inscrites a les oficines d'ocupació. Després d'un inici d'any amb l'increment d'una trentena de persones, el segon mes del 2019 s'inverteix la tendència i la xifra total de persones aturades se situat en 1.878. És una de les dades més baixes dels últims deu anys.

Febrer sol ser al municipi un mes de descensos destacats. Ara fa un any, l'atur registrat es va reduïr en 56 persones, però el mateix mes del 2017 i el 2016 la reducció va ser de més d'un centenar de persones. Comparat amb l'any passat, ara hi ha 190 persones menys inscrites a les llistes de l'atur. La taxa de desocupació se situa en un 8%, dos punts per sota que la mitjana del Baix Llobregat i un punt menys que la catalana.

Al Baix Llobregat, l'atur també s'ha reduït aquest mes en 426 persones i el nombre total de persones desocupades se situa ara en 39.511. I en el conjunt de Catalunya, l'atur registrat ha caigut lleugerament en 1.734 persones i ara són 396.642 les que busquen feina a través de les oficines d'ocupació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat