Vaga feminista i cap de setmana reivindicatiu pel 8 de març

Sant Feliu Feminista ha organitzat per aquest divendres al matí una manifestació a les 8 des de la Plaça de la Vila. Dissabte el Casal de les Dones celebrarà el seu 40è aniversari i durant tot el cap de setmana es faran activitats reivindicatives

El 8 de març d'aquest any torna a arribar marcat per la vaga feminista convocada per aquest divendres: una vaga laboral, de cures, de consum i estudiantil. L'any passat el moviment feminista va aconseguir una mobilització massiva i l'objectiu d'aquest 2019 és tornar-hi. S'han convocat actes, concentracions i accions reivindicatives durant tot el dia arreu del país.

Activitats per la vaga feminista a Sant Feliu

A la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu Feminista ha convocat per aquest divendres al matí una concentració a les 8 del matí a la Plaça dela Vila, per començar una manifestació. A les 9 també es farà un esmorzar feminista popular davant de l'escola Salvador Espriu i després se seguirà amb la manifestació. Des del col·lectiu feminista demanen a la gent que se sumi a la manifestació amb estris per fer soroll.

A més, a les 15h s'ha convocat al TramBaix per anar juntes a la manifestació conjunta de Barcelona amb la columna del Baix Llobregat.

Cap de setmana: 40 anys del Casal de les Dones, 

"Juntes, vives i lliures" Sant Feliu commemora el dia amb un conjunt d'activitats programades des del Consell Municipal de les Dones que s'estan fent des d'aquesta setmana i fins el 15 de març. Les podeu consultar totes aquí i també les trobareu a l'agenda de Fetasantfeliu.

Un dels actes més especials serà la celebració del 40è aniversari del Casal de les Dones de Sant Feliu. És la primera entitat de dones del Baix Llobregat que celebra aquesta fita històrica i es commemorarà amb un acte especial dissabte a partir de les 11 del matí a l'auditori del Palau Falguera. 

També per dissabte a la tarda s'han programat diverses propostes: el Festival FemPop al Casal de Joves, organtizat conjuntament per Dones 21, Associació Alrahma, Casal de Joves i Son Canciones i amb activitats des de les 16h i fins les 21h. I A CineBaix es farà un cinefòrum amb la pel·lícula Hotel Explotación: Las Kellys, de Georgina Cisquella i debat posterior amb la directora, l'advocada Eulalia Garcia i una representant del col·lectiu Las Kellys.

El cap de setmana intens es tancarà diumenge al matí amb un mercat de dones artesanes a la Plaça de la Vila i el pregó, a càrrec d’exconselleres del Consell d’Infants.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat