INVISIBLES #8M

Els testimonis de quatre dones santfeliuenques de generacions diferents ens serveixen per posar cara a diferents realitats invisibles

Llegiu el reportatge aquí.

Amb motiu del 8 de març, des de Fetasantfeliu hem volgut parlar de dones que viuen realitats de vegades invisibles. Hem parlat amb quatre dones santfeliuenques de quatre generacions diferents que representen aquestes realitats.

La Hafsa Jebari, estudiant de 3r d'ESO a l'Institut Martí Dot que, tot i havent nascut aquí, sent com sovint hi ha qui no la considera santfeliuenca perquè els seus pares són del Marroc. La Sandra García, treballadora de la Brigada de Cultura, que s'encarrega del muntatge i desmuntatge d'escenaris i material pels actes culturals que es fan a Sant Feliu, una feina on habitualment hi ha més presència d'homes. La M. Carmen Navarro, que fa 40 anys que treballa al sector de la neteja i en fa 16 que té la seva pròpia empresa en un sector molt feminitzat i sovint poc valorat. I l'Angelina Remolà, de 86 anys, que en fa vuit que viu sola, des que es va morir el seu marit, a la casa on ha viscut pràcticament tota la vida.

Els testimonis de totes quatre serveixen per posar cara a diferents realitats invisibles, que coincidint amb un 8 de març amb mobilitzacions massives arreu hem volgut visibilitzar. Repassem algunes de les principals reivindicacions de les dones a partir dels testimonis de les quatre santfeliuenques.

Podeu llegir el reportatge complet aquí i veure el vídeo aquí.

Comentaris

Oleguer Sant Feliu de Llobregat
1.

Magnífic reportatge sobre quatre dones "de bandera". Qué natural, raonable i senzill és ser "feminista"!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat