Els Vespres Negres exploren els límits entre realitat i ficció del gènere negre

La inauguració serà dimecres amb una jornada centrada en la violència institucional

Els Vespres Negres arriben enguany a la seva quarta edició amb tres jornades dedicades al món del gènere negre, a través de la literatura, el cinema i el periodisme. Des d'avui dimecres i fins divendres l'Ateneu Santfeliuenc serà l'escenari d'aquesta proposta organitzada per l'USLA.

La inauguració serà aquest dimecres a les 19h, una aproximació a la violència institucional. Serà un acte amb Raquel Gámez, que presentarà el seu llibre sobre El CIE o la il·legalitat institucional i amb Ales Payá, que presentarà el seu documental La cifra negra de la violencia institucional, que a les 20.30h es projectarà a CineBaix.

La segona jornada serà dijous a les 19h, amb una marató d'autors catalans de narrativa negra i un diàleg sobre mestres cinèfils del crim, amb el comissari dels Vespres Negres Joan Ramon Armadàs, Ignasi Juliachs i Pep Prieto.

L'últim dia serà divendres, amb una sessió centrada en les profunditats entre la realitat i la ficció davant de “circumstàncies negres”, exemplificades amb el món del futbol de teló de fons, que anirà seguit d'un recital de lectures negres i una projecció de curts de trama negra. El punt i final serà una celebració gastronòmica amb un menú especial per a l'ocasió, que inclourà des de vins negres fins a tapes com 'costelles d'Adan' o 'cors estofats'. Trobareu tota la informació detallada aquí.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat