La Coral Càrmina porta el Rèquiem de Fauré a la Catedral de Sant Feliu

Nou concert del Cicle Coral amb una obra cabdal de la música sacra

La Coral Càrmina interpretarà aquest dissabte una de les obres més destacades del repertori de música sacra: el Rèquiem de Gabriel Fauré. Es tracta d'un nou concert de la dotzena edició del Cicle Coral, una iniciativa de l'Ateneu Santfeliuenc. Dirigida per Daniel Mestre, la Coral Càrmina és un dels cors de refèrencia en el món coral català en els darrers 40 anys.

El Rèquiem de Fauré es va estrenar a l’església de la Madeleine de París el 1888, és una obra mestra que ha captivat sempre el públic per la seva emoció i serenor, aportant una visió de la mort esperançadora i reconciliadora. En aquesta ocasió oferiran una versió per a orgue i cordes i comptaran amb les veus solistes d’Elena Mateo i Ferran Albrich.

A més del Requiem de Fauré, la Coral Càrmina també interpretarà dues obres més: l’Himne “Hör mein Bitten” (Escolta el meu prec) de Mendelssohn per a soprano, cor i orgue i el Cantique de Jean Racine, una obra de joventut de Fauré. El concert es tancarà amb el Cant dels ocells en la versió del prestigiós compositor Bernat Vivancos.

El Cicle Coral és una iniciativa de l’Ateneu Santfeliuenc que pretén consolidar la programació estable de concerts corals a Sant Feliu. Una proposta que permet descobrir formacions diverses i repertoris d'autors de tots els temps. El concert d'aquest dissabte serà a les 18h a la Catedral de Sant Feliu. Les entrades per al concert costen 8 euros anticipades a la secretaria de l'Ateneu o online, 10 a taquilla i 7 per a socis de l'Ateneu Santfeliuenc o titulars dels carnets Blau o Jove.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat