Ja es poden votar les obres de millora de l'espai públic que es faran aquest any

Des d'aquesta setmana i fins el 28 de març es pot triar entre una vintena de projectes d'una partida de 400.000 euros

Recta final del procés participatiu 'Clic i Pala' engegat per l'Ajuntament perquè la ciutadania decideixi les obres de millora de l'espai públic que es faran aquest any. Des d'aquest dilluns i fins el 28 de març es poden votar els 22 projectes que han passat a la fase final del procés a través de la plataforma Decidim. Per votar, cal registrar-se a la web, ser major de 16 anys i estar empadronat a Sant Feliu. Els resultats es faran públics el 29 de març.

El procés participatiu és per decidir en què s'inverteix una partida de 400.000 euros destinada a les obres de millora de l'espai urbà. A principis d'aquest any es va obrir un període de presentació de propostes i se'n van fer arribar 44. A aquestes s'hi han afegit 5 més que es van descartar del procés del 2018. Durant l'últim mes un equip tècnic ha valorat les propostes i a la fase de decisió final se n'han inclòs 22. Ara cadascú pot triar quins projectes vol prioritzar que sumin un total de 400.000 euros. Cada proposta inclou el pressupost previst.

Algunes de les propostes són millores en espais de vianants, en parcs infantils o creació de carrils bici, a més d'obres en llocs concrets, com la creació d'una nova plaça al carrer Girona amb la cruïlla del carrer Marquès de Monistrol o millores a la vorera del carrer Ramon y Cajal, entre d'altres.

És el quart any consecutiu que s'impulsa aquest procés. La iniciativa es va engegar en aquest mandat, però cada any s'ha anat reduïnt la participació. El primer any hi van dir la seva 748 persones, el segon 721 i l'últim, 580.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat