Últims dies per inscriure's a la IV Cursa Nocturna per la Salut

L'escola Verge de la Salut torna a organitzar aquesta cursa solidària per aconseguir fons per a la recerca del càncer infantil

La Cursa Nocturna de la Salut ja s'ha consolidat com un esdeveniment esportiu i solidari a Sant Feliu. La quarta edició d'aquest esdeveniment es farà divendres de la setmana que ve, 22 de març i hi ha temps per inscriure's fins dimecres 20. L'objectiu és aconseguir fons per l'Hospital Sant Joan de Déu per a la recerca del càncer infantil. En les anteriors edicions, es van aconseguir més de 28.300 euros.

És una cursa de 5 quilòmetres no competitiva, no cronometrada i on hi pot participar gent de totes les edats. Es farà divendres 22, coincidint amb la primera lluna plena de la primavera. La sortida serà a les 21h des del pati del col·legi Verge de la Salut, davant la plaça de Catalunya, que també serà el punt d'arribada.

La inscripció inclou una samarreta tècnica i la participació en el sorteig de diversos premis, els quals han estat cedits per entitats de la ciutat. Les inscripcions cal fer-les per Internet, omplir les dades i imprimir el full per portar-lo a la botiga d'esports Intersport de Sant Feliu, on s'haurà de fer un pagament de 12 euros en efectiu i es lliurarà a les persones participants el dorsal corresponent. 

La cursa l'organitza el col·legi Verge de la Salut-Fundació Narcís Jubany i l'AMPA de l'escola, amb el suport de l'Ajuntament. Per més informació, podeu consultar la seva web.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat