Llista de continuïtat del PSC amb l'absència de Rañé

És el primer partit que fa públics tots els noms de la candidatura, que encapçala Lourdes Borrell. L'assemblea socialista va aprovar ahir dijous una llista amb Javier Molina, Ivan Martín i Margarita Llongueras

El PSC presenta una llista continuïsta amb tres dels actuals regidors en les primeres quatre posicions i l'absència de Josep M. Rañé, actual regidor d'Hisenda i una de les cares visibles dels socialistes a Sant Feliu. L'assemblea del PSC va aprovar ahir dijous per unanimitat en un acte a Les Tovalloles la candidatura encapçalada per Lourdes Borrell, amb Javier Molina, actual portaveu del partit i regidor de participació ciutadana, de número 2, Iván Martín de número 3 i Margarita Llongueras, regidora de comerç, de número 4. 

Des del PSC consideren que la llista aposta per "l'experiència, la renovació i l'obertura a la ciutat". Una experiència que es tradueix en continuïtat, amb tres dels quatre regidors en les primeres posicions, i també per la presència d'històrics del partit en posicions simbòliques: Dionisio Garrote, qui va ser candidat a l'alcaldia pel PSC a les eleccions del 1983 i que ara va de número 10; Manuel Ferrón, també candidat a l'alcaldia pel PSC el 1987, ara número 20; i Manuel Guerra, que a més de ser expresident de l'AVV La Salut va ser regidor socialista del primer Ajuntament democràtic i ara va de número 18.

A més dels tres actuals regidors, els primers noms de la llista compten amb Iván Martín, número 3, i Laura Bonilla, número 5, que representen la renovació del partit i l'aposta per persones més joves. D'altra banda, "l'obertura cap a la ciutat" es tradueix amb persones independents a la llista com Laura González, de número 6, Mari Luz Moral, de número 7, i David Sánchez, de número 14.

En total, són 12 dones i 10 homes. A més, completen la llista 10 persones suplents. El PSC és el primer partit de Sant Feliu que ha fet pública la llista de les 21 persones que integraran la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Aquests són tots els noms de la candidatura:

NOM

COGNOMS

1

LOURDES

BORRELL MORENO

2

JAVIER

MOLINA FLORES

3

IVAN

MARTIN MARTINEZ

4

MARGARITA

LLONGUERAS

5

LAURA

BONILLA LOPEZ

6

LAURA

GONZALEZ LOPEZ

7

M LUZ

MORAL CASTILLO

8

DANIEL

BUENDIA PORTILLO

9

MONICA

LAFUENTE DE LA TORRE

10

DIONISIO

GARROTE PERAIRA

11

TAMARA

MARTOS AVILES

12

MOISES

SANCHEZ JIMENEZ

13

VANESSA

GARCIA PEREZ

14

DAVID

SANCHEZ HIDALGO

15

PEPI

GARCIA LORENZO

16

JAVIER

FERNANDEZ GONZALEZ

17

LUISA

VEGA MENDEZ

18

MANUEL

GUERRA SANCHEZ

19

ESTRELLA

MOLINA MANSILLA

20

MANUEL

FERRON GARCIA

21

TERESA

CALZADA LOPEZ

S1

ANTONIO

RUIZ SERRANO

S2

VIRTUDES

GIRALDES DE OSES

S3

RUBEN

GONZALEZ

S4

M ROSA

MOLINA GOMEZ

S5

MARIANO

AREVALO

S6

RAQUEL

PALACIO  AGUAYO

S7

JOSE

CABELLO

S8

CARMEN

TELLEZ

S9

DAVID

MARTINEZ PEREZ

S10

MANUEL

HIDALGO RODRIGUEZ

 

Comentaris

Miranda Sant Feliu de Llobregat
4.

Una pregunta interessant per fer a la Lourdes Borrell seria si com el ministre Ábalos es planteja un pacte amb Ciutadans a Sant Feliu?
Potser a alguns votants del PSC els estaria bé, però potser d'altres es sentirien enganyats.

  • 2
  • 0
Oleguer Sant Feliu de Llobregat
3.
Sense el Rañé, una llista molt devaluada, amb un seguit de persones amb la habitual “bona fe” del centre esquerra espanyolista tradicional, però amb molt poca capacitat política. No tenen res més. La Borrell és la reina bòrnia en el país dels cecs, que potser algun dia acabarem de conèixer com és realment. Això del Garrote és un acudit sense gràcia. Malgrat tot, tenen el seu espai polític local (parcialment solapat amb el de Ciudadanos?) i molt probablement també tindran espai en una futura coalició de govern.
  • 8
  • 18
Antonio Sant Feliu
2.
Pues a mi.me.gusta mucho esta lista. Hay más jóvenes y más mujeres. Y además hay que valorar lo bien que lo han hecho los Socialistas en Sant Feliu en estos años. Lourdes es una mujer muy preocupada por la.gente y se le nota en el trato directo. Estoy convencido de que van a sacar mejor resultado en estas municipales que en las anteriores.
Yo voté ICV en las otras, lo reconozco, pero esta vez voy a darles mi voto a ellos. Creo que se lo han ganado.
  • 9
  • 19
Lluis Sant Feliu de llobregat
1.

Llista electoral sense cap persona amb carisma, a part de ser la continuitat de la vella política. Patiran per ser la segona força més votada a les municipals, Esquerra els hi trepitja els talons

  • 19
  • 11

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat