Quatre exposicions per la Setmana de la Poesia

Dues mostres de fotografies, els 12+1 de Kaligrafics i diorames són les propostes que s'estrenen divendres

La VIII edició de la Setmana de la Poesia compta amb quatre exposicions que es podran visitar durant les properes setmanes. Tres s'inauguraran aquest divendres a les 20h al Palau Falguera i una altra a l'Ateneu dissabte a les 20h, en el marc de l'espectacle de Dones amb Veu.

"Puddle Heroes", amb fotografies d'Héctor Castells, es podrà visitar a la primera planta de la sala d'exposicions. També al mateix Palau però a la Sala del Cigne es podrà visitar 12+1, la proposta de Kaligrafics que recull els diferents murals del projecte de grafits que s'han pogut veure durant tot l'any al mur que hi ha al carrer Verge de Montserrat, davant de la Biblioteca Montserrat Roig. I encara hi haurà una tercera exposició també en aquest mateix espai: seran diorames de Pere Cabaret i Gabriel Sicilia que s'agrupen sota el títol "Out of the box".

Les tres mostres es podran visitar a partir d'aquest divendres i fins el 7 d'abril, en horari de dilluns a dissabtes, de 18 a 20h, i diumenges i festius, d’11 a 14h.

D'altra banda, a l'Ateneu es podrà veure l'exposició "Omplint el Buit", fotografies de Victoria Bradley i Jordi Manosa inspirades en els poemes de Rosa Maria Arrazola i poemes tàctils. La mostra l'organitza la secció de l'Ateneu Dones amb Veu i s'inaugurarà aquest dissabte a les 20h, en el marc de l'espectacle que estrenaran per la Setmana de la Poesia titulat també "Omplint el buit". L'exposició es podrà visitar fins el 29 de març en horari de dilluns a divendres de 17h a 21h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat