Llista cremallera d'una ERC que renova lideratges femenins

L'assemblea local d'Esquerra va aprovar dimarts per majoria els 21 noms de la candidatura que encapçala Oriol Bossa i on Bernat Dausà repeteix de 3. Les principals novetat són Mercè Ariza i Flavia Reina de 2 i 4

ERC presenta una llista cremallera per a les eleccions municipals del 26 de maig amb Oriol Bossa i Bernat Dausà entre les primeres posicions, i renovant lideratges femenins, amb la incorporació de Mercè Ariza i Flavia Reina de número 2 i 4 respectivament. Així, Bossa i Dausà, actualment regidors, repetiran a la candidatura de número 1 i 3 respectivament i, en canvi, no ho farà la també regidora Judit Espert, que tanca la llista de suplent, com a número 30.

Esquerra opta per tant per mantenir en les primeres posicions dues cares conegudes, Oriol Bossa i Bernat Dausà, tots dos amb l'experiència de quatre anys de regidors a l'oposició. A diferència de fa quatre anys, però, Dausà no va de número 2 sinó de 3 perquè Esquerra presenta una llista cremallera en què s'intercalen homes i dones. El segon nom de la llista és una novetat: Mercè Ariza, que s'incorpora a Esquerra com a independent, igual que la número 4, Flavia Reina, també independent. El cinquè de la llista és Aitor Rivera, que és el cap de llista del jovent republicà.

Dels 21 noms de la llista, 9 són independents, com Fina Campás (10), Johny Nole (13) i Montse Fortuny (14). A més, també hi ha 6 integrants del jovent republicà, com Jan Bermúdez (9) i Cristina Massagué (12). En total, són 11 homes i 10 dones. A més, completen la llista 9 persones suplents fins a arribar a les 30. L'actualment regidora d'ERC Judit Espert no repeteix al capdamunt de la llista, sinó que ocupa una posició simbòlica i tanca la candidatura com a suplent, de número 30.

La secció local d'ERC va aprovar la llista aquesta setmana i el 4 d'abril la presentaran a la ciutadania en un acte a les 19h al Centre Cívic Mas Lluí. Esquerra és el segon partit de Sant Feliu que ha fet públics tots els noms que integren la candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. El PSC va ser el primer i ho va fer la setmana passada.
 

Aquests són tots els noms de la candidatura:

1-Oriol Bossa

2-Mercè Ariza

3-Bernat Dausà

4-Flavia Reina

5-Aitor Rivera

6-Jennifer Gaston

7-Xavi González

8-Marta Barahona

9-Jan Bermúdez

10-Fina Campás

11-Txevi Sánchez

12-Cristina Massagué

13-Johnny Nole

14-Montse Fortuny

15-Oriol Massagué

16-Laura Gallegos

17-Jose Antonio Mas

18-Montse Godés

19-Jordi Torné

20-Soledad Medrano

21-Ramón Puiggrós

 

22-Núria Barberán

23-Roger Mateo

24-Bernarda Garcia

25-Paco Torregrosa

26-Marta Vidal

27-Daniel Tidona

28-Mireia Ruíz

29-Arnau Xufré

30-Judit Espert

Comentaris

Opinió Sant Feliu de Llobregat
2.
Enhorabona a ERC per aquestes estratégies populars per guanyar vots, Em sembla una estupidesa el tema de la llista cremallera, on es sobreposa el sexe de la persona i on valorem únicament pel sexe i no per mérits, seguiu fent aquesta discriminació positiva, guanyareu populisme i una cara bonica cap a la societat. Però privar avui d'un lloc de treball a un home, i posar a una dona pel mer fet de ser-ho, no repara una injustícia: perpetra una nova.
  • 1
  • 7
Lali Sant Feliu de Llobregat
1.

Per fi una llista plural i diversa amb gent de totes les edats i on les dones juguen un paper molt important.

La ciutadania veiem que ERC ha fet bona feina i esperem que es vegi reflectida en el resultat de les eleccions. Volem un canvi de Govern, que ja toca.

Endavant!

  • 40
  • 30

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat