Derrota del CH Sant Llorenç contra un rival directe

Els santfeliuencs perden 26 a 30 contra l'Handbol Igualada

NOTA: Crònica cedida pel CH Sant Llorenç

Club Handbol Sant Llorenç  26 – Finques Argent Handbol Iguaalda 30

El Sant Llorenç ha sofert una dura derrota, no només pels punts en joc, sinó perquè aquest era un partit vital contra un equip, rival directe, per aconseguir l’objectiu de la permanència. Però a més de no haver-lo aconseguit, també s’ha perdut el goal average. L’equip ha lluitat i no ha baixat els braços fins al final, però és cert que l'Igualada ha anat gairebé sempre per davant del marcador amb petites diferències que a la fi de la primera part s’han reflectit en un marcador de 13-16.  

No ha sigut un mal partit dels nostres jugadors, però no ha sigut suficient per aconseguir cap dels punts en joc. En diferents ocasions l’equip s’ha apropat un gol per sota gràcies a un bon treball defensiu. Però quatre gols encaixat en passiu i el bon treball del seu porter, que ha sigut decisiu sobre tot a la segona part, han acabat amb la il·lusió dels jugadors santfeliuencs d’aconseguir un resultat positiu.

Del partit podem treure una bona notícia: el debut del nostre jugador juvenil Victor Gort, que continua cremant etapes al Club i que aviat ens donarà tardes de bon handbol. Un bon debut tot i la dolorosa derrota.

A partir d’ara, cada setmana és una final que s’ha de lluitar i guanyar per aconseguir l’objectiu. La setmana vinent l’equip te un difícil repte amb l’enfrontament en front del líder de la categoria: el Molins. Un derbi entre dos equips que es coneixen molt bé però molt distanciats aquesta temporada en la classificació. Tot i les diferències actuals, els nostres jugadors tenen qualitat i motivació per poder treure un bon resultat del desplaçament.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat